Hahaha…

…man får verkligen fina komplimanger av sina små barn och det gäller att inte ta illa upp!

När Sofia var mindre så hade vi följande konversation;
-mamma när jag blir stor vill jag ha hängbröst.
-haha, jaså varför det?
-jo för det har du och jag tycker att det är så fint!

Idag satt Sally och klappade på mina i bh:n ihoprullade bäversvansar och sa;
-du har så fina bröst! Dom är så stora och svajiga!

Hahaha ja jösses vilka goa omdömen på mina behag! 🙂 Well well, de har fullgjort sin plikt med fyra genomgångna graviditeter och lika många års amning och i den osiliconerade size de är i så är det nog oundvikligt att de både hänger och svajar 😉

Just för tillfället är de dessutom som två självlysande vita ”fläckar” på min kropp. Jag har nämligen varit hos duktiga Heidi på salong Lisma och solduschat för första gången i mitt liv. Det tog inte många minuter att se ut som hemvändare från Grekland! Jag blev förvarnad om att jag skulle mörkna under kvällen och att resultatet skulle bli mer naturligt när jag duschat av överskottsfärgen. Jag fick rådet att sova en natt innan jag duschade av mig för det tar ca åtta timmar innan färgen nått sin maximala verkan. Hon upplyste mig oxå att både kläder och sängkläder skulle bli tillfälligt färgade men att det skulle gå bra att tvätta bort.

Jag nästan dog när jag kollade mig i spegeln på kvällen, tänderna och ögonvitorna nästan bländade mig när jag skrattade åt min spegelbild. Efter morgonduschen såg jag mycket riktigt mer ”normalt” brun ut och jag är jättenöjd med resultatet! Heidi var noggrann och duktig, färgen blev jämn och alldeles perfekt! 🙂

Svimma inte när ni ser den vänstra bilden eller de smutsiga sängkläderna, det är ”överskottsfärgbilderna” och jag var alldeles nyduschad av färg på den vänstra bilden

  
Jodå, sängkläderna blev helt rena efter tvätt och jag har en fin brunfärg efter morgondusch!

  
Tältet man står i medan man solduschas

  
Apparaten som innehåller färgen. Produkten hon använder är ekologisk och heter Get Air Tan.

Färgen håller såklart inte i evigheter, allt mellan fem dar och upp till tre veckor beroende på flera faktorer, bl.a hur ofta man duschar i vardagen, hur bra man är på att smörja in sig med mjukgörande hudkräm, hur mycket man svettas, hur bra man skrubbat och förberett huden innan solduschen och givetvis vilken hudtyp man är.

Perfekt att göra när man känner sig allmänt glåmig eller inför speciella tillfällen såsom ex bröllop, bal eller andra festligheter. Boka om du är intresserad att prova- go for it säger jag bara! 🙂

I fredags hade jag en riktig slappardag. Även om jag bara jobbar fyra timmar per dag så måste jag ju iväg till jobbet mån- fre och när jag kom hem så kände jag verkligen att det var helg! Jag varken scrappar eller släktforskar nu eftersom jag har fullt upp med att plöja avsnitt av ”Outlander” på paddan. Jag har lyssnat på alla böcker och blev överlycklig när jag såg att serien kommit på Netflix!

  
Skön tidig fredag eftermiddag med fötter i högläge och en glad unge som sällskap innan övriga familjemedlemmar droppade in

I går var det familjedag i ett av stadens köpcenter, Småstaden. Jag brukar aldrig ge mig in i såna folkmassor, när ex Idol-artister varit i stan så har jag bara haft hurves i hela kroppen och nästan lidit med de föräldrar som masat sig in i trängseln för sina barns skull. Nä där vinner jag inget pris som ”mother of the year” men det tar jag. Igår hade jag dock lovat gullrumpan en ansiktsmålning men bävade för detta pga den värdelösa färg som vi inhandlat. När jag så läste morgonblaskan och såg att de hade gratis ansiktsmålning, hoppborgar, billig sockervadd och att gladiatorn Pansar skulle vara på plats så gjorde vi ett undantag och åkte in till stan- allt för en ansiktsmålning. Jösses vad familjer det var, stället var fullt av skrattande, stojande barn och tålmodiga föräldrar. Ville gärna vända i entrén men bet ihop och vi klämde in oss i folkhopen. En halvtimmes kö till ansiktsmålningen och mission completed! 🙂

  
Finaste! ❤️

Idag softar vi. Ett besök hos goda vänner är det som står på agendan, i övrigt slappa i soffan, vila onda kroppen och plöja lite Outlander 😉

Kram ❤️

Skriv gärna en kommentar