Måndag 4/4…

…idag är det hemresa. På ett sätt är det sorgligt att det tar slut men ändå, så skönt att komma hem till vår välkända omgivning och barnen som är kvar hemma. Vi har njutit av vackra omgivningar, god mat och dryck (som ni ju sett 😉 ) och haft mkt familjetid tillsammans. Detta har varit en lärorik och känslomässig resa som jag är glad att vi gjorde med halva barnaskaran och jag ser fram emot att få göra ännu en med den andra halvan nästa år!

Benen har fått jobba, det är ett som är säkert. Enligt min stegräknare så är jag uppe i drygt 68000 steg på fem dagar, det blir ungefär drygt 13000 per dag. Ca 9 km har vi fått ihop i snitt varje dag på våra totalt 46 km. Kanske inte så värst jätteimponerande i allas ögon men med tanke på att två värkkroppar varit med på den här resan så känner jag att vi ger oss själva MVG 🙂 Att sen Tilda dragit iväg ordentligt eftersom hon varit ute och morgonsprungit några dagar är en annan femma, hon spelar ju i en helt annan division än oss andra.

Ska vi gå efter Mattes räknare så har vi nog gått ett halvt varv runt jorden för den verkar räkna in allt! När han la sig på sängen efter frukosten så ökade summan med fem steg! Han testade då att gunga kroppen och vips så kom sex steg till, haha. Jaja vi har gått mer än vanligt, så mkt kan jag konstatera.

Kl 11 hämtas vi upp av taxin för färd mot flygplatsen. Sista turen för den här gången i den smågalna trafiken. Just nu längtar jag mest efter att få känna Sallys små armar runt halsen, vi är inte van att vara ifrån henne några längre stunder annat än då vi reser och det är inte alltför ofta. Det blir en natt i storsängen mellan mamma och pappa för henne ❤️

I morgon är det vardag igen med skolor, jobb och dagis. Jag börjar jobba 50% och ska ha ett nytt rehabmöte som jag faktiskt är lite nervös inför men vet nog ordnar det sig i slutändan- det måste det göra.

Ha en fin måndag och sköt om er!

Kram ❤️

Skriv gärna en kommentar