No mercy…

…and no excuses! Det är dags för denna marshmallow- liknande hydda att få sig regelbundna omgångar! Vikten går inte nedåt som jag vill och jag är sladdrig överallt! I väntan på att vi röjt ut vårat gamla sovrum på övre våningen så har jag skuffat in alla fysgrejor i ett hörn i allrummet uppe. Där ska de (förhoppningsvis) inte stå och samla damm utan ska lätt dras fram och faktiskt användas. Jag har insett att jag inte är i form för att springa på gymmet, inte ens på det fina närbelägna som inte bara besöks av vältränade, slimmade typer utan även rehabtränande sjuklingar. Visst låter det lite löjligt, jag menar alla har ju börjat från scratch nån gång men för mig går det bara inte! Jag är medveten om att de allra flesta knappt bryr sig om andras utseende el prestationer utan är fokuserade på sig själva och sin träning men… Nja känns inte bekvämt helt enkelt!

Så, nu rustar jag för att få till ett hemmagym där jag kan flåsa som en C-skådis i en vuxenfilm, bli obligatoriskt röd-/vitflammig i hela ansiktet och låta alla fläskvolanger fladdra i fula linnen och tights medan stora svettringar ohämmat breder ut sig 😉

  

Maskinparken

Crosstrainern fick jag av en vän som skulle dumpa den på tippen om jag inte ville ha den. Den kan inte registrera pulsen och är rätt ”spallrig” (ostadig) när man trampar på den men i övrigt är den funktionsduglig. En yogamatta har jag investerat i, likaså har jag fått två lättare arm- och vristvikter av mor. Pilatesbollen, orangea arm- och vristvikter, ”rullhjulen” (abilica wheel) och gummibandet är julklappar som vi fick från jobbet för nåt år sen.

  

”Småpysslet”

Sist men inte minst… skratta inte nu! Men till mitt försvar så kan jag upplysa om att alla saker är bra bara man använder dom! 😉 Lääänge har jag varit sugen på att testa maskinen som rullat på Tvins- reklamen på tv. ”5 Minute Shaper”! Jag vet, jag vet, allt går att sälja med mördande reklam och även om jag är blond så är jag inte (alltid) lättlurad. Blinkade lite med ögonfransarna mot maken innan jag fick tummen upp för inköp, att han skrattade rått får jag ta 😉

  

I bilen på väg hem till sin nya bostad

  

Medföljande lektyr

Jag får återkomma med rapporter ang träningsframgångar och en utvärdering av nya maskinen. Inte för att jag är dum att jag inbillar mig att kroppen ska slimmas så fantastiskt väl som på reklamen eller att jag ska transformeras till en supermodell! Jag testade den på nybörjarnivå, alltså minsta lutningen i en minut och ett är då säkert, den lilla stunden kändes ordentligt i musklerna! Hur tusan ska jag orka fyra minuter till?! Det måste nog till ett par hörlurar med lite bra rockmusik! 

Förklarade noga och tydligt för min ständiga följeslagare och härmare att maskinen är för vuxna men hon ville så gärna testa den och som en engångsföreteelse så fick hon göra det på lättaste nivån. Hon tyckte det var superkul så för säkerhets skull så måste jag få in vanan att alltid fälla ihop den när jag använt den, vill inte riskera klämskador eller att en fyraåring tränar på detta sätt!

KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar