Vad är det för dag…

…är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Sallys födelsedag! Hurra, hurra, hurra!! Så sjunger de i ”Lotta på Bråkmakargatan” och idag sjunger vi för vår alldeles egna ”Lotta/ Pippi/ Kajsa Kavat/ Stina” 😉

För fyra år sen kom hon och våran familj blev ett underverk rikare, utöver de fem som redan fanns. Hon är inte bara vårat kärleksbarn (i min värld BORDE alla barn vara avlade i kärlek och således bli ett kärleksbarn) utan ännu viktigare- hon är vårat klisterbarn. Limmet som fogar oss alla samman, våran gemensamma knytpunkt som alla är släkt med på något sätt. En viktig kugge i våran familj helt enkelt.

Denna donna är omtänksam, artig, bortskämd på uppmärksamhet, hjälpsam, snäll, påhittig, läraktig, obstinat, pratglad, kramgo, bestämd, nyfiken, lekfull, ”hyssig”, generös… Ja hon har så många egenskaper, både bra och kanske ibland mindre bra 🙂

Vi ska ha familjekalas i em med de närmaste i släkten och till helgen blir det barnkalas. Stora storasyster har assisterat henne med tårtbakning och slutresultatet är säkert lika gott som vackert!Mjölkfri gräddtårta fylld med hallon- och jordgubbsmos från bär samt vaniljvisp

Tack finaste unge för att just du kom till oss! ❤️Underbara älskade!

3 tankar kring ”Vad är det för dag…

 1. Tess

  Heeeeelt UNDERBARA bilder på världens finaste Sally! ♡ Och så fint du beskriver lillvännen, får en liten tår i ögonvrån. ♡ :* ♡
  Pussåkram och en MASSA grattis från oss såklart! Vi ses till helgen! 😀

  Svara
   1. veramedflera Inläggsförfattare

    Och hälften av kommentaren försvann då jag infogade en ”färdig” smiley vilket WordPress inte gillar 🙁
    Hoppas vi kan ses snart Tess, saknar er! Kram ❤️

    Svara

Skriv gärna en kommentar