Vi har det bra…

…men är grymt förkylda än! Tyvärr tog jag med mig för få USA- piller (fegade eftersom vi ska flyga hem) så nu är det bara att härda ut. Tog med tänker ni kanske? Jomen det är så att vi befinner oss i vårfina Småland! 🙂

(null)
Morgonbild på utsikten över Lagan, sett från hotellrummet

(null)
Enda lilla snömängden som jag hittade undangömd i en rabatt

Lillebror och hans söta sambo har köpt en bil uppe i Norr och vi körde ner den till dom i Värnamo. Gjorde en avstickare till Långviksmon så färden blev drygt 130 mil. Förbrukningen av näsdukar och halstabletter var hög, vi snorade och hostade båda två, dessutom hade jag lock i båda öronen och kraxade som hesa Fredrik men likväl hade vi några trevliga timmar på tu man hand. Känslan när vi kom fram strax före 22 och fick krama om A och P var väldigt skön! Det var så kul att äntligen träffa dom igen, det är många månader sen vi sågs sist, jag tror rent det var julen -13 men min snorfyllda hjärna kan ha fel. Vi drog lite nattamat på macdonken innan vi kröp ner i hotellets sköna sängar, helt slut som artister!

(null)
Längesen vi bodde på hotell där man får nyckel till dörr och entré i stället för nyckelkort

Vi åt en riktigt god frukost imorse och det bästa är att vi har några dagar kvar då vi får avnjuta en delikat start på dagen 🙂 Jag hoppas bara att jag kan njuta av smaken för mina smaklökar ballar ur mellan varven och så även luktsinnet. Med andra ord så kan jag inte släppa en smygare då jag inte själv känner ev odör och smidigt kan smyga undan från brottsplatsen!! Ytterligare ett dilemma är att jag inte har en julle om jag ev luktar svett och detta tycker min make är jättekul! Idag rynkade han på näsan, backade undan och frågade om jag inte skulle ta en liten dusch inför middagen, sen skrattade han gott och erkände att han bara skojade. Stryk ska han ha!

I alla fall, idag har vi strosat i den här fina lilla staden med kullerstensgator, käkat lunch med P medan A jobbade och sen gick vi upp på rummet och kollade på damernas stafett. Bror och svägerska bor 280 meter bort men vi valde ändå att gå till hotellet eftersom dom har en söt kanin i läggan och vi är allergiska/ astmatiska. Normalt så kan det gå att vara i närheten av vissa pälsdjur om vi tar ett piller men eftersom vi blir mer känsliga vid förkylning så brukar det sällan gå bra 🙁

Efter några timmars vila så mötte vi upp ”ungdomarna” och gick till en otroligt mysig pizzeria. Där blev vi bjudna på mat och alla var mycket nöjda över sina goda pizzor. Jag då?! Tjaa, den var säkert god men trots att jag tog en (smakrik?) salamipizza så hade jag noll funktion på smak- eller luktorgan. Skittråkigt men maten slank ner ändå.

(null)
Godingar!

Efter kaffet så promenerade vi hem till läggan där vi spelade Alias, ett roligt sällskapsspel. Tjejer mot killar, behöver jag säga vem som vann?! VI VANN, VI VANN, hehe! Klart roligaste under hela spelet stod Matte för, brorsan skulle få Matte att svara ”hönshus” med andra ord och när bror sa ”kacklande byggnad” så svarade Matte ”Moské”. Alltså förlåt alla muslimer men jag dog lite av skratt 😉 Tyvärr fick vi bryta upp direkt efter spelomgången eftersom Matte reagerade ganska mkt på kaninen så vi promenerade bron över Lagan till hotellet och gosade ner oss under mjuka täcken. Nu ligger vi som två urvridna trasor och myser framför tvn med varsitt snorpapper i beredskap.

Imorn blir det en rolig dag så vi laddar med halstabletter, paracetamol, bafucin och mycket sömn!
Ha det gott!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar