Peppar, peppar…

…än så länge så funkar andra chansen med sockklämmorna!

(null)
Ordning och reda

I stället för att alla kastar sina sockor huller om buller i tvättkorgen där de ska tvagas, humpas in i tumlaren för att slutligen hamna som en enda stor skrövlig hög med omaka par och frågan- vem äger vilka- och med problemet att få icke arbetsvilliga tonåringar att sortera och ta reda på sitt så ser det nu ut så här 🙂 Alla klämmer ihop sina sockar med klämmor av personlig färg innan de hamnar i tvättkorgen. Sen hängs de enkelt upp på tork och kidsen kan plocka sina egna fotvärmare till förvaring! Smidigt!!

Har scrappat nåt litet alster på sistone och jag bjussar på bild på kort som redan nått sina mottagare

(null)
Beställning av dopkort

(null)

(null)
Kalas nr ett för Sallys kompis

(null)

(null)
Kalas nr två för Sallys kompis

Fler alster visas längre fram när korten nått dit de ska.
Nu ska jag njuta av lugnet i huset. Sverige tog guld i skidor, gullrumpan är tryggt installerad hos farmor och farfar och nattmedicinen har landat i kistan. Nu hoppas jag på en jäkligt djup, skön sömn (trots den tidiga timmen men är man sjuk så är man) och jag önskar er detsamma i sömnväg!
Sköt om er!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar