Nånting spökar…

…med min älskade WordPress-app, den jag alltid bloggar från via mobilen. Jag är som bekant tekniskt död och tycker detta är lika irriterande som en fläskig vagel i ögat! Jag vill så gärna få babbla av mig i skrift, även om sånt som ni läsare kanske finner ointressant, överflödigt eller bara boooring. Men för MIG är det viktigt, det är som en slags terapi i vissa fall och i andra är det bara kul att kunna gå tillbaka och läsa, minnas vad som hände när, hur saker kändes just då osv.

Jag har inte glömt att bilder från USA- resan ska ut på bloggen men det blir ett rätt rejält inlägg så jag tar det när jag har bättre om tid. Just nu är jag ap-trött efter uppstigning 4.30. Har två förmiddagsskift kvar och sen ”råkar” jag bli ledig igen men då är det schemalagd ledighet så den är legal, hehe. Snacka om att jag kände mig ringrostig idag efter en månads frånvaro men oj så kul att vara back in business! Har saknar mina kollegor och den härliga jargongen! T.o.m monstermaskinen kändes som en kär bekant 🙂

Igår em tog vi en snoa till Luleå. Dels skulle vi in på Biltema och köpa en bilkudde med ryggstöd (695kr) så att vi har en stol i varje bil men vi hade även ett ärende till Luleå Hockeys souvenirbutik. Älskade maken gav mig nämligen en present förra helgen, en liten uppskattning för att jag har sånt tålamod med alla hans möten och åtaganden som han dräller runt på (att han sen köpte en ännu dyrare sak till sig själv låtsas jag inte om 😉 )
Hursom, presenten var i minsta laget, jag är faktiskt grövre än han tror 🙂 Bytte till rätt storlek, sen fick gullrumpan en ny mössa. För en vecka sedan investerade vi i varsitt tennarmband- väldigt välgjort och snyggt- tillverkat av en kvinna i Mattes hemby.

IMG_8753.JPG

IMG_8756.JPG

IMG_8757.JPG
Vi stöttar vårt lag i med- och motgång!
Just nu är laget i stort behov av… tja, de har behov av mycket för nu går det eländigt dåligt men vi gör det vi kan.

Mer då? Jo stora sonen flyttar ifrån mamma igen! Men den här gången har jag inte samma separationsångest som förra gången när han åkte till USA. Nu känns det mer normalt, han är ju ändå snart halvvägs till 22 år och självklart vill man ha något eget då!
En fin etta med sovalkov och ett riktigt kök, nära till stan och lagom avstånd hem till oss (vi lär ju bjussa på middag nån gång om sänder). Jag följde dit en kväll när han skulle lämna torrvaror och småplock och det var så mysigt att få beundra hans första egna lya och få komma med lite moderliga råd, även på hans begäran 🙂 Flytt av möbler blir dock först nästa vecka för idag drog han och ett kompisgäng till London för att festa, ha kul och se fotboll.

Även om mörkret växer till sig för varje dag och ger allt färre soltimmar så är det ändå mysigt. Bara en sån sak att man kan tända myslampor och stearinljus redan på em! Love it! Det som är jobbigt är att kroppen påverkas negativt, en tid med mycket värk men humöret är bra ändå (oftast iaf)

Vi har haft en mysig Halloweenhelg och förutom att jag gröpte ur och fejsade en pumpa så tog jag tillvara på köttet och kärnorna. Förr kastade jag alltid allt inkråm men nu gjorde jag mig till och rostade kärnorna, kokade pumpasoppa och bakade en pumpapaj. Pajen blev godkänd men övriga… nja, de föll inte i min smak kan jag säga!

IMG_8717.JPG
Barnens egenhändigt ihoppysslade ”snuskiga godisfingrar”, mysiga lampor, pumpalykta

IMG_8716.JPG
Helt okej med vispad grädde

Lite soffmys med mina flickor innan sängdags! Jag hoppas att detta funkar så inte hela inlägget försvinner för då blir jag (mer) tokig!
Ha en fin onsdag och sköt om er!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar