Hi there…

…vi är på plats i det stora landet! Det har varit en urkigt lång dag men tack vare ”små” powernaps på flygningarna så är vi fortfarande igång.
Vi klev upp 03.00 efter några få timmars sömn i soffan, knäppte igen resväskorna och rullade till Sävast med stora sonen bakom ratten. Där hämtade vi upp far med fru och åkte vidare till Kallax. Bror P med flickvän anlände och vi tog frukost på plats. Seniltanten glömde att ta rätt patthållare och givetvis så har jag blivit visiterad vid varje säkerhetskontroll efter att piparen larmat. Klantigt! På stränga order av maken så ska jag köpa nåt utan metall, då kanske hemresan går bättre 😉

Resan höll på att börja n o g så spännande! Vi satt i godan ro på Kallax när vi helt plötsligt såg att det det stod ”final call” på vårt flyg! Ooops, det tänkta toabesöket uteblev och vi kubbade iväg till flyget.

På Arlanda anslöt bror D till gruppen och vi var samlade. Pga vissa omständigheter så lyckades vi återigen vara ute i sista sekund, hade inte avgången varit 15 minuter försenad så hade vi med stor sannolikhet missat flyget! Allt gick dock bra och vi flög till Köpenhamn.

Den flygplatsen var ofantligt fräsch och den var stor. Innan vi klev på planet så fyllde vi på med lite ät- och drickbart.

IMG_8119.JPG
Självklart 🙂

Flyget till San Francisco var av lite större sort. Platserna var fördelade 2-4-2 och vi hade raderna bakom varandra på två-platserna plus en plats på andra sidan ena mittgången så vi satt i samlad trupp. Drygt elva dryga timmar innan vi var framme. De serverade mat och fika i ett kändes det som så när vi landade var magen som en spärrballong!

Fick ett par fina bilder på mina medresenärer men nätet är lite segt så dom kommer sen.
När vi installerat oss på hotellet så gick vi på ett hamburgerhak som fått jättebra recensioner och MY, vilka snorgoda burgare! Jag och Matte tog minsta storleken och ändå fick jag lämna halva läckerbiten. Bild på maten kommer oxå senare.
Efter maten kollade vi in närområdet och på Union Square alldeles nedanför hotellet fanns massor med affärer. Vi hann in på bl.a. Macys, Express och Nike innan vi sökte upp en affär för att köpa med lite lätt proviant att sätta i rummens kylskåp. Jag inhandlade ett paket Pepcid för trots mjölksyratabletter så har penicillinet redan kört min mage i botten! Utan piller får jag nog sova med en brandsläckare som sällskap, har en sjuhelsikes halsbränna! 🙁 Tanden håller sig hyfsat bra iaf, den provisoriska igenläggningen har tyvärr lossnat men jag hoppas vid högre makter att jag slipper få ont! Då har jag hellre sur mage än tandvärk!!

27 timmar igång, tror det är dags att försöka sova nu trots att klockan bara är 20.30 här.

Imorn ska vi dessutom upp rätt tidigt för att åka på en guidad busstur från morgonen så natti natti på er!
KRAM ❤️

Skriv gärna en kommentar