Nätet…

…lämnar mycket att önska här så det blir inte så mkt bloggande. Å andra sidan så har jag inte så värst mkt att skriva om heller 🙂 Vi gör ingenting mer än att kliva upp tidigt, göra oss iordning, gå ner och paxa en solmadrass, äta frukost (typ samma varje dag), sola, bada, äta lunch (typ samma varje dag), sola och bada ännu mer, duscha och byta om, äta middag (typ samma varje dag), traska runt lite på det enorma området, sminka av oss och vara nerbäddade som senast 22.00
Jenny är ”turkvegetarian” och vill inte äta kött av något slag, jag är livrädd att prova på nyheter pga mina två tidigare kräk- och skitsjukor vid Turkiet-resor så jag fegar.

Drinkarna är inget att hurra för så vi håller oss till efes, vatten och cola. Men bäst av allt- vi njuter trots vår enkelspårighet. Vi slappar, mår gott och är i nuet, gör exakt vad vi själva vill. Som enda svenskar på hotellet bland alla ryssar och tyskar så flummar vi på och skrattar gott åt våra svenska grodor som hoppar ur våra munnar mest hela tiden. Personalen är bättre på både tyska och ryska än engelska så missförstånden är många 😉

Bildkavalkad kommer vid hemkomst, promise.

KRAM ❤️

1 tanke kring ”Nätet…

  1. Tess

    Men alltså det låter heeeeelt underbart!!! ♥ Precis den typen av vacay ni längtade efter eller hur! 😀 Fortsätt njuta & koppla av, samla energi & ha kul! ♡ Kraaaaam! :*

    Svara

Skriv gärna en kommentar