Nu…

…är det äntligen dags!

IMG_7932.JPG
Ikväll åker jag och fina vännen Jenny på solsemester till Turkiet! 🙂 Inte min första resa till landet men väl till staden. Vilken lyx att ha ca 20 minuters busstransfer istället för 2,5 timmar!!

Lite bubbel i magen har jag allt. Allra mest av längtan (och som alltid lite nervositet) såklart men även en gnutta oro men inte i sån utsträckning av sistnämnda att jag förstör min egna resa. BästMatte är kvar hemma med barnen och jag kommer att sakna min familj! Lite skumt känns det att resa utan min man, detta blir min premiärresa med en kompis som sällskap- men tro mig, bättre sällskap kan jag knappast få! Vi är på samma våglängd och har 100% tillit och ärlighet mellan varandra och då klaffar allt 🙂

Typiskt nog kände jag igår att jag blev torr och fick kli i halsen så nån form av höstsnuva är på G! Sippade i mig en silvergrogg igår men måste nog ta ytterligare en nu på fm. Känns inte helt okej att dricka rödvin en onsdag fm men nöden har ingen lag 😉

IMG_7931.JPG
1 dl rödvin, 1 dl KS och lite citron

Eller så kör jag på Mattes variant och gurglar whisky, han har många flaskor som jag kan nalla från 😉

Förhandsröstat har jag kommit ihåg att göra eftersom jag är borta på valdagen. Känns skönt att jag gjort min plikt och nyttjat min rättighet även om jag vet att det hjälper föga. Majoriteten av politikerna lovar runt och håller tunt så det känns knappt som att man behöver grubbla över sitt val. Visst, ambitionen är säkert god och viljan till åtgärder finns men… Ett är då säkert- jag och vårat främlingsfientliga parti är inte kompisar!! Jag kan tillstå att de har vissa vettiga åsikter men konstigt vore väl annars. Ett missnöjesparti plockar godbitar från andra partier och allt låter så bra. T.o.m i vissa invandrarfrågor har de en poäng men- och det är ett stort MEN- de har ett livsfarligt stråk av ras- och främlingsförakt så NEJ, min röst fick de inte!

Idag ska jag mysa med gullan hela dagen och pussa ordentligt på henne! Packa sista sakerna, duscha och äta middag med familjen innan vi lämnar stan vid 17.30. Sen återstår att se om bloggen uppdateras under semestern, risken (el chansen) finns 😉

Ha det gott och sköt om er!
KRAM ❤️

4 tankar kring ”Nu…

Skriv gärna en kommentar