Liten…

…har blivit stor och därmed har jag återfått min arbetsbänk i tvättstugan! Eller jag och jag, familjen ska det kanske stå men faktum är att det på nåt underligt sätt oftast är jag som huserar där 🙂

IMG_7529-0.JPG

IMG_7528.JPG
Skötbädden är bortplockad och bajsblöjorna är ett minne blott. Snorpan har varit blöjlös länge när det kommer till nr1, även nattetid har funkat finfint men när nr2 har trängt på så har hon gastat efter blöja och krävt enskildhet framför tvn.
Hennes far har lovat en present när hon fixar att gå på toan, en sporre för att komma dithän då vi vet att hon kan men gärna genar med blöja istället.

Nu är hon stolt som en tupp när hon får meddela att det kommit ”massoj med stoja ploppaj” i toastolen! 🙂
Så farsan, dax att hala fram plånkan och köpa dotra en present!

Nog med skitsnack 🙂
Idag tog jag sovmorgon inför nattskift och efter frukost så åkte jag in till stan med sonen för att shoppa nya brallor inför morgondagens skolstart. Det blev ett par snygga jeans, tio par strumpor som jag pröjsade och sen tog han egna pengar och köpte ett nytt tangentbord till datorn. För en gångs skull så investerade jag nåt till mig själv! Jag har länge velat ha en ny armklocka men är kräsen som få, jag köper gärna nån rejäl klocka som håller länge och som jag verkligen trivs med. Föredrar grövre herrklockor framför nätta damur så även den nya klockan blev med större boett men mer sportig än den gamla.

IMG_7540.JPG
Citizen Eco-Drive Titanium

En tålig klocka med marinblått urverk och detaljer i orange. Titanmaterialet gör att klockan väger åssit och tack vare eco-drive så behövs inget framtida batteribyte då klockan laddas av ljus av alla de slag 🙂
Ordinarie pris låg långt över accepterad nivå för mig (3298kr) men tack vare ordentlig rea + presentkort så slog jag till och jag är jättenöjd!

Pysslat har jag oxå gjort, första alstret på måååånga månader! En vän och kollega beställde ett kort som snabbt knåpades ihop. Jisses vilken glädje det är och vilken sinnesro det ger då jag väl sätter mig och skapar, synd bara att mitt dygn har för få timmar för att pyssla kontinuerligt! 🙁

IMG_7495.JPG

Oh höll ju på att glömma att berätta om den största investeringen vi gjort! Vi har varit på Nolia och investerat i ett spa-bad! 🙂 Ett köp hos en lokal handlare som levererar hem det, ställer det på plats och installerar det åt oss. Sen står de för framtida service vilket känns tryggt.
Kika på ”planlösningen” HÄR men observera att färgsättningen är som på ”Marino”-badet längst ner på sidan, grå utsida och vit insida. En annan variant av trapp med gummerade steg köpte vi oxå plus annat lull-lull 🙂

Blir ljuvligt att nyttja under mörka kvällar! Badet blev ca 30′ dyrare än vi tänkte från början men samtidigt ska man inte vara dumsnål när man investerar i en sån sak som ska stå sig i många år och användas frekvent.
Vi har inga skotrar, ingen båt, ingen stuga eller husvagn så detta är en bra sak för oss hemmafisar, dessutom känns det som en naturlig samlingspunkt för våra ungdomar! 🙂

Have a nice day!
KRAM ❤️

1 tanke kring ”Liten…

  1. Svärmor

    Ja, jag tycker det var nyss ni gjorde i ordning tvättstugan för den kommande babysen, o nu är hon redan 3,5 år 🙂 inte undra på att vi börjar känna av ålderdomen 😉 kram 🙂

    Svara

Skriv gärna en kommentar