Familjen är hel…

…och jag är lycklig!! ❤️
I går kl 17 stod vi på Kallax och väntade på stora sonen som äntligen kom hem från USA. I 640 dar har han bott hos sin ”tredje familj” och inte bara jobbat som aupair, han har varit en del av familjen och deras vardag. Umgåtts med familjens bekanta och sina många nya vänner, rest till bl.a. Florida, Vancouver, Hawaii, Disneyworld, New York. Paddlat kajak bland späckhuggare, hoppat fallskärm från flygplan, varit på flera idrottsliga evenemang såsom bl.a. baseball, hockey och fotboll. Kort sagt så har han haft en fantastisk tid och skapat många minnen tillsammans med underbara människor!

Hans värdmamma var den som visade mest känslor när han lämnade dom och jag förstår henne! När man läser hennes inlägg på fb från januari och på avresedagen så ser man hur mycket hon tycker om Simon.

20140704-001359-839286.jpg

Han har uppfattat henne som en ganska tuff kvinna (framgångsrik egenföretagare som hon är) men hon fällde många tårar vid avskedet 🙁
Men nu är han hemma igen och även jag fällde tårar men av glädje!

Det var en väldigt trött men glad kille som mötte oss på flygplatsen. Jetlag, krånglande mage och sömnbrist satte sina spår. Hemma väntade en överraskning i form av tolv av hans närmaste killkompisar och vi var oroliga att han inte skulle orka med nåt umgänge.
De hade parkerat sina bilar nere i hamnen och gått till oss, gömt skor och jackor i garaget och stängt in sig i vardagsrummet där de satt som tysta möss när vi kom hem. Jag sa till Simon att vi hade renoverat i nämnda rum och nyfiken gick han dit och öppnade förväntansfullt dörren… Ett öronbedövande välkomstvrål hördes från hela gänget som dagen till ära hade sprayat röd färg i håret för att efterlikna hans röda hår 🙂
Det blev en superlyckad överraskning och killarna hade mycket att prata om medan vi snabbt snodde ihop ett gäng burgare

20140704-002010-1210346.jpg
The gang

20140704-002035-1235286.jpg
Hårfärgen, hehe

20140704-002105-1265417.jpg
Har’e varit fest eller?! Man kan tro det

Boysen stannade knappt två timmar, sedan lämnade de sin trötta kompis hemmavid. Hans ”nya” rum var iordningställt och det var bara för Simon att installera sig.

Idag lånade vi under några timmar hem de barn som är hos sin andra familj, detta är nämligen inte vår barnvecka och vi tyckte inte att alla syskon skulle behöva vänta nästan en vecka innan de fick träffas. Varma kramar och många skratt blev det och när lunchen var intagen så tog vi det obligatoriska sommarkortet på hela högen 🙂

20140704-002515-1515267.jpg
Årets bild

Jag knåpade ihop ett litet kollage av alla bilder från 2007 till idag och nog ser man att de har växt så det knakar!

20140704-002615-1575379.jpg

Längtan har varit stor efter bl.a. palt, kräm och bullens pilsnerkorv och allt detta har han redan fått i sig 🙂
Dessutom har han varit och köpt Billys och Risifrutti som han har med sig till bästa vännen T där de hänger vid datorerna och spelar, mest troligt hela natten. Vi hade sån tur att min snälla mamma kom förbi med hemkokt rabarberkräm tidigare i veckan men den sparar han till imorn 🙂

20140704-003624-2184630.jpg
Mmmm, tack mams! ❤️

Nu ska jag avnjuta min ljudbok liggandes i storsängen med en sussande liten treåring bredvid mig och bara vara i stunden av lycka!
KRAM ❤️

1 tanke kring ”Familjen är hel…

  1. Tess

    Åååååååh vilka underbara rader att läsa! ♡♥♡ Ojojoj inte ett öga torrt. :'( Och såååå vackert hans värdmamma skrivit, Simon har verkligen gjort ett fint jobb hos dem, bättre betyg går nog inte att få. 😀 Så skönt för honom att bli ompysslad nu på alla sätt, och sjukt fina bilder på alla söta barn. <3
    Kraaaam till dig/er!

    Svara

Skriv gärna en kommentar