Selfies i all ära…

…men jag är fan för gammal för sånt! När jag såg mig själv i den elaka spegeln i morse, den som inte säger ”du vackrast i landet är”, så började jag fnittra lite tonårsaktigt. Jag såg liknelsen med Krystle i förlegade Dynastin. Nu var hon ju ruskigt sminkad och fräsch vilket inte jag är och hennes vippor i luggen är överdimensionerade likt måsvingar motför mina flugvingar men ändock, tanken slog mig. Bara för att bjuda lite på mig själv så försökte jag mig på en plutmun eftersom detta verkar vara på modet men som sagt, ta mig inte på så stort allvar! Detta är en ren parodibild och jag kan inte hjälpa att jag känner mig smått töntig varje gång jag försöker få till en selfie, seriös eller inte.

20140617-151304-54784312.jpg
En riktig nördo!

Jag har vänner som lägger ut dagliga selfies på nätet. Flera stycken vissa dagar och jag är som sagt mossig och gammal för jag fattar inte meningen med detta! Visst är det kul att se bilder på folk jag känner och det är fritt fram för dom att lägga ut vad de vill på nätet men… Nja jag förstår inte vitsen att göra detta titt som tätt. Och ju äldre personerna är desto mindre förståeligt blir det för mig. Gammkärring- I know, hehe

Sen finns det vissa som låter mig följa hela processen i deras vardag, som ett exempel kan vi ta matlagningskonsten;
”Fläskfilén ligger på upptining och potatisen skalas”
”Mmm marinaden luktar gott och potatisen är skivad till gratängen”
”Nu fräser fläskfilén på grillen och potatisgratängen bubblar i ugnen”
”Underbart, nu ska vi njuta av grillad fläskfilé med hemmagjord potatisgratäng och krämig sås tillsammans med ett mustigt rött i glaset”
”Ahh, gott med kaffe efter en fantastiskt god middag- livet leker”
Jag har absolut inget emot att se en bild på vad gemene man ska stoppa i munnen men jag behöver kanske inte alla detaljer under tiden maten lagas.
Tråktant- for sure!

Jajaja jag vet att jag bara kan strunta i att läsa alla inlägg och vissa skrollar jag bara förbi men likt ********* så fyller det halva min fb ibland.

Jag lägger inte alltid ut saker som är väsentliga för andra och det kan säkert skapa reaktioner på ett eller annat sätt. Då tröstar jag mig med att andra får göra som jag, skrolla förbi det som inte är intressant 😉

När jag lika står med lilla näven i luften så kan jag vädra en annan reflektion. Finns det nåt annat sjukhus förutom Piteå Lasarett som har så epiga skyltar över våningsplanen i hissarna?!

20140617-153734-56254249.jpg
Inte det minsta professionellt! Skämmes tamejtusan!

Man kan tro att jag vaknat med fötterna på huvudkudden och huvudet hängandes ut över sängkanten i fotändan men riktigt så illa är det inte 😉 Jag har faktiskt en rätt bra dag såhär långt. Trots att vädergudarna bråkat på sistone och verkar har svårt att bestämma om det ska vara sol, regn, vindstilla, storm, värme eller kyla så kvarstår det faktum att jag har min första semestervecka! Då jag har ytterligare en semestersväng senare i sommar + en vecka föräldraledigt så har jag ingen större panik då det kommer till bra eller mindre bra väder. Nog hinner jag njuta av sol och värme- hoppas jag! 🙂

Vi har haft husets pappa hemma på lunch idag och innan vi besökte fina vännen V och hennes kids så hann vi köpa en minikratta åt gullrumpan. Hon har fått en skottkärra i ”sommarlovspresent” av farmor och farfar och givetvis måste hon ha en kratta då hon ska hjälpa pappa fösa ihop löv och annat skräp på tomten.

20140617-163048-59448175.jpg

Ny för i sommar är även hennes balanscykel, eller springcykel som hon själv säger 🙂 Då gammelhjälmen har hängt med sedan hon var ca ett år så beslutade vi att det var läge att införskaffa en ny och OJ vad hon är stolt när hon knatar fram och försöker hitta balansen!

20140617-163336-59616059.jpg
Tutteungen ❤️
Meningen med dessa cyklar är att barnet ska kunna hitta balansen själv och oftast behövs inga stödhjul när den ”riktiga” cykeln med trampar ska börja användas. Blir ett spännande projekt det här! 🙂

Ni vet det förra lätt ”onda” inlägget? Kommer att förtydliga mig lite kring detta men jag vill ha lite mer kött på benen eller spad i grytan innan jag berättar. På kvällens agenda står ett möte inskrivet, ett möte som kommer att vara avgörande och visa åt vilket håll vi ska gå. Fortsätta eller inte, det är den stora frågan nu som utan tvekan ger mig extra mkt huvudvärk!

På återseende!
KRAM ❤️

2 tankar kring ”Selfies i all ära…

 1. Victoria

  Jamenvisst är det irriterande med dessa to-much-information-matlagningsbilder! Tror de att någon bryr sig??! Är ni lediga/hemma i juli? Vi kommer ”hem” den första och behöver någon att leka med!

  Svara
  1. Vera

   Kom och lek! 🙂 Vi är både lediga och jobbar men vi hittar garanterat tillfällen då det passar! Matte är ledig hela juli och jag delar av månaden. Hör av er när ni är uppe i norr

   Svara

Skriv gärna en kommentar