Jag har ont…

…väldigt ont.
– Ont i huvudet sedan i tisdags. Fick migrän som höll i sig till igår kväll men som nu övergått till dovt molande. Är less efter två dar i mörklagt, svalt sovrum….

– Ont i nacken, är stel som en pinne. Kan härröra från mina försök att ligga hyfsat bra för att kunna sova i avslappnat läge. Kan inte köra traktor på jobbet. Sjuka kassan resten av veckan… 🙁

– Ont i själen. Den värsta värken. Förändringar är på gång i vår vardag, förändringar som mest rör vår lilla gullrumpa. Jag bävar, oroar mig men ser just nu ingen annan utväg än det val vi just är på väg att göra. Frågan är bara hur detta påverkar Sally och hur det påverkar våra vardagsrutiner!

Nej, vi är lika kära som förr och ska inte skilja oss eller flytta isär. Vi står eniga bakom detta beslut som jag berättar mer om sen!
Just nu ska jag bara gråta en skvätt till och ta några piller mot huvudvärken

4 tankar kring ”Jag har ont…

 1. Svärmor

  Det blir säkert bra i slutändan, barn klarar mer än vi tror 🙂 hoppas du kryar på dig o att du (ni) får en fin helg:-) sen håller vi tummarna för sol o värme, för snart fryser jag ihjäl 🙁 kram!!!

  Svara
  1. Vera

   Ja de är ju som tur är rätt bra på att anpassa sig! Men det skär i hjärtat ändå! Kram bästsvärmor ❤️

   Svara
 2. Anna Sjölund

  Nä men vad händer nu?! Byter ni kanske förskola?!
  Är ni eniga så blir det bra för henne, vad än det nästan är. Men vilka jobbiga beslut att ändra vardagsrutiner..
  Hoppas nu din huvudvärk gett med sig. Ta det lugnt och tänk på dig själv. Det blir bra!
  Kram

  Svara
  1. Vera

   Tack Anna ❤️
   Ja det rör sig om dagis. Mkt att grubbla kring men i slutändan så tror jag att det blir bra!
   Huvudvärken kommer och går, vissa dar vill jag gräva ner mig i skogen om det inte vore för att det tar så ont i skallen vid minsta rörelse. Har fått lite starkare doningar av läkarn som jag ska testa, förhoppningsvis hjälper de!
   Sköt om dig min vän! Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar