Skitkropp…

…som mår riktigt dåligt pga yttre omständigheter! 🙁
Det började redan på jobbet natten mot söndag, hade värk främst i armar och ben. Idag vaknade jag med en rygg som kan gå av när som helst, den känslan har jag iaf. Förklaringen är nog regnet som strilat ner i helgen och blåsten som härjar idag. En till detalj som spelar in är vår febersjuka gullrumpa som legat mellan oss i storsängen, varm som en kamin. Med henne i sängen blir det att man ligger lite huller om buller och trots bästa sängen så fixar inte kroppen detta när den är i värkfas.

Vi åt världens godaste morsdagsmiddag ute på altan igår, maken grillade, hackade, fixade och donade och efter ett tag började Sally frysa så hon skakade. När vi kom in så gossade vi ner oss under en filt och hon blev varmare och hängigare. Fruktsallad till efterrätt som tjejerna lagade till och sen blev det nattning av knäckt lilltjej. Innan vi ens kom oss i sängen så insåg vi att det inte skulle bli nå dagis varken måndag el tisdag- till att börja med. Världens bästa pappa, som druckit vin till maten, hoppade på cykeln och trampade iväg till macken för att köpa alvedonsuppar eftersom vi upptäckt att dessa var slut. Ett piller i lillans rumpa och vi fick lite orolig sömn i några timmar.

Jaja, bara att bita ihop och åka till jobbet för em-skift.
Ha en fin måndag alla!
KRAM ❤️

3 tankar kring ”Skitkropp…

 1. Anna Sjölund

  Å så försvann det text igen, grr va jag blir less!

  Krya på till lilltjejen och mamman!

  Svara
  1. Vera

   Jag är så ledsen att det strular till sig varje gång du kommenterar 🙁
   Jag älskar att få kommentarer och då vill jag såklart att det ska fungera! Ibland verkar smileys (alltså färdiga, inte när man gör med kolon, komma osv) ställa till det. Prova kopiera din kommentar innan du publicerar nästa gång. Jag måste lika godkänna innan texten läggs upp så blir det fel, med nåt som försvinner + en ny komplett så godkänner jag bara den ”hela”
   Ja du om nån vet ju vad väder och vind kan ställa till med! 🙁
   Tack söta du, vi jobbar på tillfrisknande ❤️ kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar