Ehh… hallååå??!…

…är det nån kvar här?! Ja om DU läser detta just nu så har du om inte annat hittat tillbaka och det glädjer mig!! 🙂

Jag har liksom haft lite fullt på min prio-lista och bloggen sjönk som en sten i turordningen. Eftersom jag är kung när det kommer till långa inlägg så ska jag försöka ge er ett mindre axplock av återblickar från min vardag.

Kalas
En av de största sakerna som hänt är att vår ”lilla bebis” har blivit en stor (bestämd, viljestark, trotsig men fortfarande lika kramgo, charmig) treåring ❤️

20140427-103703.jpg
Kalas hos morfars i Sävast

20140427-103741.jpg
Kalas på Kotten

20140427-103814.jpg
Nästan alla presenter på plats

Min mamma har sparat klänningen som jag bar på min treårsdag och för några år sen tog jag över ansvaret över klänningen. Lite kul att min yngsta dotter använder samma klänning som jag fast 37 år senare 🙂

20140427-104109.jpg
Återanvändning på hög nivå

Påsken
Storhelgen har gått i lugnets och solens tecken. BästMatte har börjat jobba dagtid och ska rita nya processbilder i sex månader så han var givetvis ledig men faktum är att även jag fick vara påskledig. 6.00 på långfredagsmorgon gick jag av från jobbet och vi hade hela barnaskaran hemma så det var lyckat värre.

Helgänka
Eftersom en stor del av killarna i Mattes järngärn är födda -74 så beslutade dom att skippa alla 40-årspartyn och åka på en gemensam resa till en av vännerna bosatt i Haag. Tidigt på fredag morgon flög gänget tillsammans mot sitt äventyr och kvar hemma blev vi helgänkor 😉
Det går inte direkt någon nöd på oss! Vädret är och har varit helt underbart, jag har min stora och lilla tjej hemma som sällskap och har hunnit göra en hel del nytta och nöje så tiden har rusat som den gör när man har trevligt. Men okej jag erkänner, jag saknar min trygga man! Det är nyttigt att vara ifrån varandra för glädjen att återse varandra blir extra stor ❤️

20140427-105214.jpg
Busfröna i Rosvik tar en paus i leken

Stora sonen
Nu är det nedräkning till hemfärd för Simon. Eftersom hans blogg är öppen för allmänheten så länkar jag in hans senaste inlägg som fick mina ögon att tåras. Min duktiga skribent till son ❤️ Han skriver så himla bra, det är bara synd att han blivit lite snål med uppdateringar- fast å andra sidan är jag ju ännu mer snål så jag ska väl inte säga så mycket 😉

Nedräkning
Det finns fler nedräkningen närmare i tiden!

20140427-111127.jpg
Nice!

Inför alla resor så tänkte jag fixa ett intyg för mina värkmediciner så jag ringde min HC för att boka en telefontid med läkaren. Jag måste beställa intyget men även rådfråga om min dagliga huvudvärk som plågar mig! Förutom min fibromedicin så måste jag pilla i mig alvedon/Ipren för att inte däcka i ett mörkt, tyst och svalt rum 🙁

Mission completed. Jag är på banan igen! 🙂
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig söndag, själv ska jag gräva fram några piller då det så sakteliga börjar bulta i bakhuvudet på mig!
KRAM ❤️

3 tankar kring ”Ehh… hallååå??!…

  1. Tess

    Yaaaaaaaaay, äntligen ett nytt inlägg! 😀 😀 <3 Kul, har saknat dem trots att jag hållit mig uppdaterad ändå.. 😉 KRAM!

    Svara

Skriv gärna en kommentar