Sedär…

…nu börjar det hända grejer med snorpans hår! 🙂

20140207-083404.jpg
Lilla flätan

En liten, tunnare modell av en inbakad fläta hann vi få till innan avfärd till dagis. I love it! ❤️ Det är så kul dom få gånger hon tillåter mig att sätta ihop håret.

VABruari
Få se om vi hinner sälla oss till skaran som är hemma med vård av barn i februari. Igår var lillskrot och hälsade på sin vattkoppesjuka kusin A och nu hoppas vi att smittförsöket lyckats men det visar sig inte än. Det är inte så att vi vill se henne lida och vara sjuk, nä detta är mer ett ”måste” att genomlida. Alla ska ju drabbas av koppor nån gång i livet och då anser vi att det är lika bra att försöka göra bort det innan skolgången börjar och innan hon blir alltför stor. Ju äldre man är då man insjuknar, desto sämre blir man enligt dom som vet. Så- håll tummarna! 🙂

Frågan är bara vem av oss som ska vara hemma och stryka på potatismjöl, ge Tavegyl, trösta, krama och ha soffmys framför barntv med den lilla tjejen…. Vi brukar nästan slåss om vem som ska vara hemma och pyssla om våra sjuklingar för båda tycker det är rätt mysigt och båda har insett att vi absolut inte är oumbärliga på vår arbetsplats. Tänk dom stackarna som har det tvärtom, att ingen av föräldrarna anser sig ha tid el möjlighet att vara hemma från jobbet. INGET är viktigare än barnen så jag är glad att vi har ett jobb där vi kan bli ersatta av någon kollega, att kunna vara hemma utan dåligt samvete. Vore jag exempelvis frisör så hade läget varit annorlunda, då hade jag personligt ansvar över mina kunder som bokat tid och väntat och längtat efter att fixa till sig. Som kund vill man inte gärna behöva skjuta upp det eller gå till någon annan frisör än den man är nöjd med.
Nä vi har världens bästa jobb ur många aspekter!

Eftersom jag är FL i helgen då maken jobbar tolvor natt så har jag därmed gjort helg redan kl 22 igår när jag gick av mitt kvällsskift och nu är jag ledig till ons fm! DET tar ju inte direkt ont om jag ska vara ärlig 😉

Vi har haft morgonpyssel med en rolig målarbok som bästpappan köpt till gullrumpan. En målarbok som färgläggs med en vattenfylld penna som ”trollar” fram färgerna. När vattnet torkat så är bladet återigen vitt och man kan måla samma bild gång efter gång utan risk för färgfläckar överallt!!

20140207-092109.jpg

20140207-092124.jpg
Klicka HÄR för att se ett litet smakprov på målningen.

Lite socialt umgänge ryms oxå i mitt liv. Igår fick jag äntligen en dejt med fina Sus, min ”obiologiska storasyster” som jag lärde känna och genast fattade tycke för sommaren 2006 när jag började jobba på Smurfit Kappa. Hon jobbar tyvärr inte kvar men vi tycker om varandra lika mycket ändå 😉 och även om det går länge mellan varven då vi ses så är det aldrig konstlat eller svårt att hitta samtalsämnen.
Idag ska jag luncha på stan med fina Tess, en kort men intensiv lunch skulle jag tro för vi har alltid plenty att prata igenom men alltid under alltför kort tid. Hon ska tillbaka på jobbet och jag har en bokad tid på Sensia men en burgare och lite eller jättemassor snack hinner vi med innan!

Jag bjussar på en bra bild vars budskap är nåt jag verkligen försöker leva efter även om det inte alltid är så lätt när man är en person med prestationsångest och en vilja/ envishet som en åsna!

20140207-093018.jpg

KRAM ❤️

3 tankar kring ”Sedär…

 1. Susanne Jonsson

  Hej finaste syster, så himla roligt det var med ditt besök igår. Jag behöver våra pratstunder, de
  är så viktiga! Hoppas vi kan göra om det snart igen, i alla fall inte vänta så länge tills nästa gång vi ses. Stor kram

  Svara
 2. Tess

  Såååå kul att se dig finaste och nog kunde man tro att någon oljat våra munläder före lunchen..! 😉 Stor KRAM och så får vi styra upp nån mer dejt snart helst utan så snäv tidsram. <3

  Svara
 3. Victoria

  Jag har dåliga nyheter… Sist jag var på BVC och bad om mer Tavegyl mot ungens nässelutslag så sa läkaren att det inte tillverkas längre. Vi fick någon ny ersättningsmedicin men tom läkaren sa att det inte är lika bra. Vi har fortfarande en skvätt Tavegyl kvar så vi har inte provat den nya än men jag fasar redan över första nässelutslagsutbrottet utan mirakelmedicinen Tavegyl!

  Svara

Skriv gärna en kommentar