Det kan bara bli bättre…

…med tanke på hur denna dag började! Vi har två sjuklingar i huset, båda bonusbarnen som kom från sin mamma i måndags är hemma från skolan. Detta gjorde att jag enbart skulle skjutsa snorpan till dagis innan jag hade tid på blodgivningen. Vi polimasade hemma i lugn och ro och när det var dags för avfärd så klädde vi oss ordentligt då termometern visade -23. Att vi har dåligt batteri i bussen är ett känt faktum men trots det så har vi inte kommit oss för att köpa ett nytt. Detta bet mig i arslet idag då bilen bara hurvade till och vägrade starta. Gaaahhhh!!! På 20 min skulle jag alltså hinna fixa skjuts, lämna på dagis och vara på plats på las. Ringde hem matte som kom i rallyfart från jobbet och skjutsade liten och sen åkte vi till jobbet där han hoppade av och jag gasade mot blodcentralen. Jävla stress! Jag blev fem minuter sen och jag hatar sen ankomst, vad jag än ska göra.
Nu blir det iaf att köpa och byta batteri idag!

20140122-111631.jpg

Alla sköterskor var jätteglada när dom såg min blodgrupp för inte nog med att den är näst ovanligast, just för tillfället lyser B- med sin frånvaro på hyllorna 🙂
Kommer ni ihåg den här bilden?

20140122-111839.jpg

Dom inringade blodgrupperna är mina barns grupper och min eftersom jag har samma som äldsta sonen. Yngsta sonen har oxå B men plus och döttrarna har den vanligaste resp. mest ovanliga gruppen. Känns bra att ha gjort detta även om jag inte diggar den grova nålen! *ryser* Nu gick allt bra och jag överlevde med 4,5 dl mindre blod i omlopp. Blodvärdet låg på 146 (ska ligga över 125 för kvinnor) och trycket var bra i ådrorna, tappningen gick flera minuter snabbare än vad som är vanligt 🙂
Värsta är väl att jag lär frysa som en hund inatt på jobbet, jag är nog kall även med full dos blod.

Koll på läget
Jag har beställt två almanackor från Personlig almanacka
En liten till mig själv…

20140122-115931.jpg
Framsida…

20140122-123209.jpg
…fyndigt försättsblad…

20140122-120029.jpg
…praktisk insida med…

20140122-120059.jpg
…möjlighet att välja mer personligt anpassad design.

…sen beställde jag en till familjen, med dom maximala åtta kolumnerna…

20140122-120306.jpg
Jag har valt en färg/pers, markerat födelsedagar (se Sofia)…

20140122-120447.jpg
…och satt in bilder plus namn el ”familjetitel”

Nämen inte har jag tid med detta! Jag måste vila inför nattjobbet, är stentrött och har mitt barn på dagis under några timmar idag just för att sova. Då duger det inte att blogga!
Natti natti zZZ zZz

2 tankar kring ”Det kan bara bli bättre…

 1. Lotta/Häxan

  Dom där personliga är riktigt roliga, beställde för nåt år sen men kom sen underfund med att en mindre var mer praktisk för mig

  Hoppas du fått igång bussen 🙂

  Svara
  1. Vera

   Ja en lilling som ryms i fickan är bra men för oss är den bamsestora på väggen ett måste, annars har ingen koll på nånting what so ever!
   Jorå, den startade som en klocka bara den fick ett sprojtans nytt batteri 🙂

   Svara

Skriv gärna en kommentar