Myspys…

…i ett hotellrum i Lycksele. Vi är på minisemester med snorpan och bekväma som vi är så skippade vi stuga på campingen och bokade minisvit på hotell Lappland. Då har vi lagad frukost, vi slipper städa och allt går ut på att njuta.
Jag konstaterade innan avfärd att det är lite skillnad på min och BästMattes klädhög

20130816-092402.jpg
Allt på bordet är inte mitt, gullrumpans skötväska trängs oxå där!

Det var en trött tjej som klockade in en halvtimme efter vi lämnat gården

20130816-092532.jpg
Nypa mammas hand är ett måste

Vädersiarna hade lovar både sol och regn och dom höll vad dom lovade, åtminstone igår för det ömsom solhettade, ömsom skvitter-regnade. När vi kom fram blev vi glatt överraskade över vårt fina rum på gaveln uppe på översta våningen.

20130816-092802.jpg
Minisvit it is…

20130816-092829.jpg
Inget fel på utsikten heller! Här kan vi mysa när gullrumpan sover gott inne i sängen

20130816-092934.jpg
En stooor bastu har vi i rummet

20130816-100524.jpg
Inte helt fel läge på rummet!

Sist jag bodde på hotellet var rummet beläget på bottenvåningen och utsikten var mot en bergvägg- not nice!

Efter incheckning och installering i rummet så gick vi ner till Restaurang Lappkåtan och fick i oss lite middag. Det var ingen lek- för oss vuxna! För vårt yrväder var det enbart lek, hon hade väldiga problem att hålla sig i skinnet. Vi försökte få henne att landa på en stol och äta sin mat men hon var mer intresserad av att testa sin röst och springet i benen. Swisch, swosch lät det när ett grönt streck drog förbi tätt följt av ett vinddrag. Maten smakade… ja vad smakade den?! Det hann vi knappt känna eftersom vi slängde i oss maten och svalde den i otuggat skick för att snabbt komma oss därifrån.

20130816-094342.jpg

20130816-094356.jpg
Det började bra iaf!

När magarna fått vila och smälta den otuggade maten ett tag så tog vi våra badkläder och gick ner till hotellets bad. Två varma bubbelpooler och en iskall bassäng. Jag höll mig till det varma vattnet medan snorpan ville hoppa fram och tillbaka mellan alla tre vattenhål och snälla pappan följde med. Bara att känna Sallys kalla hud efter bassängbad fick mig att fortsätta våga-vägra-kallvattnet! Då vi inte hade några armpuffar med oss så köpte vi en badring i receptionen och den kom verkligen till användning!

20130816-100315.jpg

Nu har pappan varit på Apoteket och köpt salva till sina onda ögon (ögoninflammation?) och det är dags för ett besök på djurparken. Vä håijres!

2 tankar kring ”Myspys…

 1. Svärmor

  Ha en trevlig dag:-) o be pappan i familjen undvika alltför nära kontakt med pälsdjuren/ kram till er alla

  Svara
  1. veramedflera Inläggsförfattare

   Han skötte sig bra svärmor, ingen närkontakt med pälsklädda fyrfotingar 😉 Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar