Glada pappan…

…kom hem för några dagar sedan med en present åt snorpan som hon direkt drog på sig och stolt spankulerade omkring i;

20130805-162623.jpg
Även pappa är stolt! 😉

Laget i våra hjärtan, i med- och motgång!!

En av familjens saik-supportrar alltså min ohängde yngre son var inte fullt lika imponerad när lillasyster rusade fram och skulle visa hur fin hon var….
”-Mhmm… har du fått en sån…. så ehhh…. kul…. (och med lägre röst)…för dig…”
Haha, skitunge! Han kunde inte ta orden vad fin du är i sin mun!

Igår var det varmt och lite blåsigt ute och vi kände oss rastlösa men bekväma. På nåt underligt sätt lyckades vi få med oss våra fyra hemmavarande barn till ”Granparken” på Grans Naturbruksgymnasium i Öjebyn. Där finns alla möjliga sorters djur och lyckan var total för snorpan! Vi träffade på getter, får, grisar, kaniner, marsvin, hamstrar, hästar, kor, råttor och en massa fågelarter samt äckelpäckelspindlar, ormar, ödlor och grodor. Det fanns även en chinchilla men hon låg tyvärr gömd under ett stenblock och enligt skötaren så hade hon sorg då hennes manliga partner nyss dött 🙁 Vi är så sugna på två chillor men än så länge så har vi strandat i den fasen. Dels så vet vi inte om vi tål dom (många allergiker gör faktiskt det) och sen blir vi mer låst med djur. Det är lättare att låna bort ungar till barnvakter än få nån som pysslar om djuren om vi vill åka bort. 😉

20130805-184113.jpg

20130805-184133.jpg

20130805-184144.jpg

20130805-184200.jpg
Kolla på mig, se så högt upp jag är!

20130805-184239.jpg
Nya modeflugan?!

20130805-184308.jpg
Får jag presentera Svante! Men… VAD gör dom nere i hörnet?! Zoomar in….

20130805-184408.jpg
…Mäh- get a room!! Haha, det manliga släktet förnekar sig aldrig!

Efter några timmar bland djur, päls-kel, bajslukt och papegojskrik så intog vi middag på Frasses. Jag kom på världens mest effektiva bantningsmetod, tappa ut alla strips som ett plockepinn på golvet plus hamburgaren upp-och-ner-vänd. Då får du inte mycket mat att stoppa i kakhålet! Gahhh!

Vi hade en mysig dag tillsammans!
Imorn blir det att ringa VC för nu har Sally haft feber sen i onsdags. Tempade henne för en timme sen och då hade hon 39,5 så nu är lillkroppen preppad med en Alvedonsupp inför natten. Vi håller tummarna att hon slipper drömma, snarka och hetta inatt ❤
KRAM

Skriv gärna en kommentar