Mitt i natten…

…och här ligger vi vakna. Lillsnorpan sjunger små truddilutter bakom tutten, sparkar av sig täcket (påslakanet) mellan varven för att i nästa stund be om att bli ombredd, tröttnyper mig i handen genom spjälorna och ber om vattenflaskan när törsten slår till. Ögonstenen är kokhet, jag har inte tempat henne men att hon har feber är ingen tvekan.

Vi hade en trevlig kväll igår med ”gamla” goda vänner på besök. Vi åt makens goda Pulled Pork, avnjöt tonåringarnas ihopkomponerade efterrätt och surrade några timmar- allt ute i kvällssolen på altanen. Eftersom det är arbetsdag för vissa idag så träffades vi redan vid halv fyra på eftermiddagen och kvällen avslutades fem timmar senare när deras son hämtade dom (lite vin och öl blev det till maten) och det var helt perfekt för oss. Som jag sagt förut så är det så skönt att kunna ses på em och inte hålla igång inpå natten utan avrunda när snorpan ska nattas. Sista timmen drog vi på lillan en långärmad då småarmarna kändes lite svala och så kläckte jag ur mig att jag inte ville att hon skulle bli sjuk och få feber (vilket hon inte haft på evigheter) men vad händer? Efter två timmars sömn så vaknar vi och jag känner hur hon hettar. En supp, ny blöja och full vattenflaska ska förhoppningsvis hjälpa oss tillbaka till god nattsömn.

Min egen kropp har kejkat ur. Jag gick återigen på ledighet igår morse men redan under nattens sista timmar på jobbet kände jag hur värken slog ut kroppen. Stoppade i mig maxdos av Tramadol och Panodil för att kunna slutföra skiftet men det var med nöd och näppe! Fixade inte sista truckpasset utan satt inne vid skärmarna och försökte åtgärda problem som strulat mer el mindre hela natten och när jag körde hem kände jag mig så besviken på mig själv! Ett misslyckande att kroppen svek mig i slutet. Men jag borde ha förstått att det skulle bli så eftersom blåst och regn har den effekten många gånger. Att vädret var ännu sämre medan jag sov har inte direkt underlättat. Även om det sprack upp och blev soligt på em så var kroppen körd i botten. Jag drack två öl till maten men that’s it. För att det är gott, inte för att bli full. Jag vill inte att fibron ska styra mitt liv, vissa saker vill jag kunna unna mig och några kalla öl är en av dom saker jag vill ha någon gång. Det spelar ingen större roll om det är konsumöl el starkare från bolaget, jag får ändå mer ont i kroppen men då får det bli så, jag är så omogen att jag tänker ”jävla fibro, jag skiter i dig och försöker leva mitt liv trots dig!

Då vi lika är inne på kroppen så kan vi avhandla ämnet pattar. Eftersom jag gått ner i vikt så var det aktuellt med inköp av nya hållare för hängpukorna. Dom hänger lika mycket än men på nåt sätt så har dom blivit tunnare, mer som platta bäversvansar 😉 Sist jag köpte en bh så höll jag på att få dåndimpen då expediten upplyste mig om att jag hade flera kupstorlekar för smått på min gamla kasshållare! När jag kom in på samma affär nu och bad om hjälp så frågade hon vad jag ville ha och jag berättade vilken jag köpte förra gången. Hon tittade på mina boobs och frågade om jag gått ner mycket i vikt för hon tyckte inte att jag hade F. Nädå mycket riktigt, en kupa ner i storlek men samma omfång, kunde det inte vara tvärtom?! Jag kunde visserligen ha köpt mindre på omfånget oxå men då hade det blivit lite snävt och dom förhatliga fläskbulorna skulle träda fram på ryggen så nä, då tar jag hellre samma som förra gången!

Snorpan studerade och tryckte in sina små fingrar lååångt in i mina häng igår och då frågade Matte om hon själv hade några bröst. Hon stannade upp, tittade ner och sken upp när hon konstaterade att hon hade det, samtidigt som hon pekade på sina små bröstvårtor. Sen såg hon bekymrad ut och sa
-”vill åsså ha toora böst!”
Haha, det var en annan önskan än då stora dottern var yngre och förståndslös och sa att hon ville ha hängbröst när hon blir stor
-”…för det har du och det är så fint!”
Mina ljuvliga döttrar ❤

Men se på den! Medan jag har ordbajsat om oväsentliga saker så har sockersmulan svalnat av och kommit till ro efter tre timmars vakentid. Då ska även jag sova och jag önskar er godnatt! ZzzZzz

Skriv gärna en kommentar