Bacillspridaren…

…nummer ett! Det är detta som gör att jag undviker kökstrasor;

20130718-105456.jpg
Skölja ur trasan, hur gör man då?!

Jag får inte min familj att förstå vikten av att skölja en använd trasa i kallvatten innan man vrider ur och hänger upp den. Därför knarkar jag sprayflaska (innehållande utspädd såpa) och kraftigare kökspapper, typ Torky. Fräscht, hygieniskt men kanske inte speciellt ekonomiskt men sistnämnda skiter jag i! Hellre det än surluktande köksodör!

Barn gör inte som man säger utan som man gör, men det stämmer inte alltid!

20130718-111735.jpg
”Späjja, späjja” (=spraya)

20130718-111833.jpg
Va, inte spraya håret?!

20130718-111919.jpg
Men… det kommer ju inget!

Mig veterligen så har jag inte för vana att spruta håret fullt med parfym 😉 däremot fick snorpan en dutt parfym på halsen och då sprang hon nöjt iväg, sniffandes med lillnäsan och ropade
Åhh, lucka gott!!” gång efter gång!

Och så dagens gnäll… Det efterlängtade, eller hur? 😉 Varför lämnar man båda bilarna i detta skick…?

20130718-112327.jpg
(skit i dammet, fokusera på nivån och den lysande lampan)
…när man kan lämna bilarna i detta skick…

20130718-112446.jpg

Tur att jag inte har tummen i röven så att bilarna får mat ändå. Jag kan bli så vrång när jag startar bilen och lampan lyser, det borde rendera i spöstraff baskemig! Dessutom är inte maken likadan som jag och svänger in vid macken direkt när lampan tänds (om den mot förmodan ens hinner göra det för mig) utan han puttrar runt med inställningen att det går att köra flera mil till innan soppan är slut. Med vetskap om detta så har jag ingen aning om h.u.r lite det är i tanken och genast pärlar det i pannan av arg- och nervositetsvett! Då maken dessutom schlåssat bort sitt tankkort så har han adopterat mitt vilket gör att han haft bensinansvar sista tiden. Två nya kort är beställda så snart är ordningen återställd.

Nå soppafrustration eller inte, jag älskar världens bästa man ändå även om en dask i baken vore på sin plats ibland Han gör så mycket annat för att logistiken i den här Taikon-familjen ska fungera smärtfritt.

20130718-113310.jpg
Palt uppstekt på muurikkan gör magen glad

Största anledningen till att jag älskar han sitter dock inte i hans praktiska göromål, det är helt enkelt för att han är den han är som person ❤
(yeah lite kärlekssliskigt men det får ni ta!)

Have a nice day!
KRAM

Skriv gärna en kommentar