Katie Melua…

…gör mig och snorpan sällskap vid frukosten. Hennes musik är inte riktigt min typ av örongodis men sen förra årets Hemavan-tripp så är hon den skönaste när man är nere i varv 🙂
Låtar som I cried for you, Nine million bicycles och If you were a sailboat smörjer själen när man vill ha lugn och ro. Tjejen har inte bara en underbar röst, hon är oförskämt söt oxå!

Förra hösten satt vi och åt lunch på Hemavans värdshus när den diskreta bakgrundsmusiken trängde in i hjärnan via hörselgångarna. Hmm, vad var det för låt?! Inget som nån av oss kände igen- kanske för att vi som sagt inte lyssnat på denna sköna böna förut. Nu vet vi vem hon är och jag förflyttas tillbaka till vårt höstparadis när jag hör hennes låtar 😉

Rykande varmt te, rostade mackor med marmelad och ost, en sängvarm rufsig liten gladskit, spöregn utanför fönstret, levande ljus på bordet och avkopplande musik. Livet är skönt just nu- semesterregnet till trots ❤

20130716-104717.jpg

20130716-104728.jpg
Egentligen borde jag städa upp i den här skogskojan men två omgångar med tvättmaskin får räcka för nu. Film, bokläsning, soffmys med kramar och handnyp känns som bra sysselsättningar nu när pappan i familjen sover efter nattjobb och vädret säger ”sitt inne och mys, ta vara på tiden med varandra”- det är precis vad jag och gullrumpan ska göra ❤
Ta hand om er!
KRAM

2 tankar kring ”Katie Melua…

 1. Svärmor

  I morgon kommer vi hem o då har vi solen med oss 🙂
  Längtar att få träffa er alla 🙂
  Ge Sally en bamsekram från oss !

  Svara
  1. veramedflera Inläggsförfattare

   Det verkar banne mig som att du har rätt (kikat på väderprognosen?!) 😉 Ni är så välkomna hem med eller utan sol, vi har saknat er! Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar