Fy bubblan…

…vilken dag det här blev! 🙁
Jag har haft en natt med dålig sömn, några få timmar av skruttig sömn! Klockan var nog närmare 4 innan JB lyckades dosera rätt mängd sömnpulver i mina ögon.
När jag vaknade hade jag så ont i kroppen att jag inte ens tålde den lilla belastning som blev när snorpan lutade sig mot mig i sängen när vi låg och morgonmyste 🙁
BästMatte var tvungen att hämta medikament som fick verka en timme innan jag ens tog mig upp ur bingen. Det var länge sen jag hade så här mycket värk! Har preppat mig hela dagen vilket har gjort att jag åtminstone varit på benen men nån större nytta har jag inte gjort.

Då kroppen strejkade så passade vi på att ta en riktig mysdag i hemmets lugna vrå. Förutom måltider vid köksbordet och ett bad av gullrumpan så har vi kamperat i tv-rummet i sköna soffan med diverse barnfilmer och sitta-nära-och-kramas-stunder 🙂 Familjens pappa har jobbat em så vi har haft en mamma-dotterdag.

Lägger ut några bilder för att träna på wp-appen men den röda tråden saknas, jag kastar in några på måfå 😉

20130620-185656.jpg
Ett bröllopskort som nått brudparet

20130620-185814.jpg
Vem har sagt att man inte kan duka helt på egen hand som två-åring?!

20130620-205236.jpg
Mmm, gomiddag på Sushi och te med maken och snorpan!

20130620-205747.jpg
Hur FAN lyckas fåglarna kasta in skiten på tvärsan under brotaket?!

20130620-205918.jpg
”Titta mamma vad jag kan!” Vigheten har hon inga problem med! 😉

20130620-210105.jpg
En underbar bild på lillskrot och 84-åriga gammelfarmor!

Jag grämer mig lite över att jag missade att fota ett av mina beställda kort som åkte på tur till södra delen av landet men… ingen idé att gråta över spilld mjölk! Jag kom iaf ihåg bröllopskortet 🙂

Hur ser eran midsommar ut? Det snackas ju (av förståeliga skäl) en hel del om vad det ska bli för väder en storhelg som denna men personligen så spelar det mindre roll i år. Givetvis önskar jag vackert väder till alla ni som ska vara ute och fira men både jag och maken har jobbhelg och då kvittar det för våran del. Det tråkiga är att vi inte ses från fredag kl 17 till söndag kl 18 då vi går om varandra med 12-timmarsskift, jag jobbar natt och kärleken fm. Snorpan ska fira midsommar med mormor och Lasse medan övriga barn i Sverige är hos sina andra familjer. Stora barnen får ett annorlunda firande då dom är i USA resp. England. Morgondagen består av sovmorgon inför nattjobb, Sally-lämning hos mormor och tårtbak (gånger två då vi båda tar med varsin jordgubbsgräddtårta till jobbet) 🙂

Nåväl, jag tror vi får en bra midsommar trots jobb. Vi ska äta gott tillsammans och vi är ett bra gäng som har trevligt ihop så det kunde ha varit bra mycket värre! Dessutom klirrar det till ordentligt på lönekontot nästa månad vilket behövs i dessa sommar- och kommande semestertider! 🙂

Nu är det nedräkning till stora sonens hemkomst! Om fem dygn befinner han sig inom kommungränsen och jag längtar!

Sådärja, det blir spännande värre att se hur det här inlägget kommer att se ut i publicerat skick för det är skapat helt och hållet med mobilappen. Förhoppningsvis ser det inte ut som skit bra ut!

Nu ska vi ha mys med film, godisvräkning och sitta-nära-varandra-i-soffan-stund! Ha en underbar midsommarhelg mina vänner!
KRAM

2 tankar kring ”Fy bubblan…

 1. Tess

  Well done med appen! 🙂 Inte helt lätt med allt nytt kan jag tänka mig när man ska få ordnig & koll på allt.. 😛
  Fyanamej vilken dag du verkar haft! 🙁 Kan förstå att du kände så mycket i kroppen, tom min kropp som aldrig ”larmar” var knasig idag & huvudvärk med yrsel & ögonflimmer kom som ett brev på posten i eftermiddag men nu är det tack & lov bättre. Hoppas medicinerna hjälpt dig & att du får en såpass bra helg som du/ni kan med allt jobb! ♥
  Kram!

  Svara
  1. veramedflera Inläggsförfattare

   Helgen har rullat på men natten som var hade jag jobbigt i kroppen 🙁 Knaprade piller men var ändå stel och söndervärkt. Det var inte direkt en sprinter som bodde i min kropp i helgen! (öhh, det är det väl visserligen aldrig men i liiite bättre form brukar jag kunna vara ;))
   Kram fina du ❤

   Svara

Skriv gärna en kommentar