Stolt mamma…

…är bara förnamnet!
Mina två äldsta barn är verkligen inte som sin fega morsa! Dom reser och ser sig om i världen- helt på eget initiativ och i sitt eget sällskap. Jag är ett flockdjur som söker trygghet i sällskap och skulle med stor säkerhet stanna hemma om jag inte hade någon att resa med. Både stora sonen och stora dottern är tvärtom. Sonen har ju som bekant jobbat som aupair på Mercer Island (Seattle) i USA under ca nio månader (och ska vara där totalt två år) och dottern sitter på ett plan med slutdestination England. Hon ska till Bournemouth på en tre veckor lång språkresa.
Det roliga är att båda bloggar! Sonens hittar ni HÄR och dotterns HÄR. Följ deras vardag och upplevelser 🙂

Nu ska jag sussa lite. Har avverkat tre av veckans fem jobbnätter och är rätt mör. Vi har infört ett nytt rotationsschema på jobbet och nu är jag inlagd både som truck- och traktorchaffis. Jag har ett fint stöd av mina kollegor som rycker in och täcker upp dom stunder jag inte riktigt orkar att pressa mig under två hela timmars körning! Det tar hårt på fibrokroppen då tant sitter så spänt att knäskålarna är alldeles matta, lårmusklerna orkeslösa och axlarna i öronhöjd! Men det tar sig, sakta men säkert! 🙂

Sussiloo och på återseende!
KRAM

6 tankar kring ”Stolt mamma…

 1. Susanne Jonsson

  Coolt! Jag var också i Bournemouth på en tre veckor lång språkresa när jag gick ut åttan…. 🙂
  Man lärde sig mycket…. och då menar jag inte språket alltså…. nyttig erfarenhet!

  Svara
  1. veramedflera Inläggsförfattare

   Häftigt! 🙂
   Jag tror det är jättenyttig och rolig erfarenhet! Men lite hårt pickar hönsmammahjärtat nu när hon är borta så länge på egen hand, det ska erkännas 😉
   Du är min första besökare som kommenterar här i den nya bloggen sis, kul!! 🙂

   Svara
 2. Anna Sjölund

  Hoppas att den tuffa tjejen får tre underbara veckor!
  Ett minne att bära med sig, hela livet!
  Mamman får vänja sig- de ÄR stora nu våra barn, både på gott och ont…

  Svara
  1. veramedflera Inläggsförfattare

   Jamen eller hur! Tiden bara rusar fram och det märks mest när man tittar på barnen 🙂

   Svara
 3. Tess

  GRATTIS till nya fina bloggen! 😀
  Hon kommer ha sjukt kul där, vilken rolig upplevelse och så många nya vänner hon kommer få! 😛 Och så fantastiskt skönt för er att få hem Simon strax också ~ härliga tider! 😀
  Surras någon dag? Eller ännu hellre surpla kaffe! 😉 Miss you! <3
  KRAM!

  Svara
  1. veramedflera Inläggsförfattare

   Tack Tess ❤
   Ja jag tror att hon kommer att få en fin resa. Jag känner mig hönsig men är ändå trygg då hon är så duktig, mogen (om en 15-åring kan vara det 😉 ) och framåt. Det är skönt att få hem sonen men tråkigt att dom stora barnen missar varandra helt! 🙁
   Jag vill väldigt gärna sörpla kaffe och surra, det finns så mkt att babbla om när det går ett tag mellan gångerna. Saknar dig oxå! ❤
   Vi plingar och hittar dag för dejt!
   Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar