Lugn och ro…

…är vad jag vill ha och behöver- och just nu så njuter jag av precis detta ute i solen ❤

Snorpan är visserligen några meter bort men hon gör inget större väsen av sig.

Snedtallarnas sista förevigande, snart ska dom bli brasved 🙂

Hon slocknade fem sekunder efter det att jag rullade ut vagnen från gården och en bidragande orsak förutom att hon givetvis var skittrött, är dom fräsiga solbrillorna som lindrar för ögonen. För självklart ville hon ha solisar när mamma hade det 😉

Sussande cooling ❤

När vi återvände efter en liten 10-minuterspromenad så hämtade jag mig en kopp kaffe och sjönk ner i en Brassestol. Det enda som tränger igenom mitt (jävla) örontjut är fågelkvitter, det är svårt att undvika eftersom ljudet är så vasst men jag har inget emot lite vårtecken 🙂

Maken sover gott efter nattjobb och jag ser fram emot lite kvalitetstid tillsammans ikväll. Det kan rent bli så att vi fimpar mobilerna, låser dörren och hugger in på en plankstek framför något bra på dumburken. En alldeles perfekt dag/kväll i mitt tycke 😉

Hejåhå… ett stycke egobild! Det bjussar vi på en dag som denna

Finklädd 😉

Gillar min fina tischa och för dom som funderar på nån syrlig kommentar: jo, man minns faktiskt en tvåa och när finalförlustens sura eftersmak avklingat så är jag stolt över Luleås silver. Jag är ingen kappvändare eller framgångssupporter, oavsett resultat så har jag mitt lag i mitt hjärta, i med- och motgång! ❤
(Som sagt, surt att dom inte hade förmågan att kriga om guldet i samma klass som västerbottningarna. Säger jag nåt annat så ljuger jag- och jag gillar inte lögnare! 😉 Dom gjorde det dom kunde men det räckte inte hela vägen- den här gången)

Lev och må!
KRAM ❤

1 tanke kring ”Lugn och ro…

Skriv gärna en kommentar