Oerhört…

…vackert på hemvägen i söndags!!

-17 grader och sol- härligt norrbottniskt!

Lite fler bilder från helgen;

Ont i händerna kan avhjälpas med snålåkning (i?) på lillasysters vagn 😉

På hotell får vi äta i sängarna! Snorpan fick pizzaslice helt utan ost.

Tänk vad roligt man kan ha med några bandybollar…

…man kan t.ex göra låtsasbröst- fast dessa hamnade lite på sniskan 😉

Less på snön!

Molnen bara spyr ut snö… Mer å mer å mer… Det är ingen hejd på eländet!

Det var en gång en spade… och en grillplats…

Våran buss behöver tinas upp, det är ordentligt fullt i hjulhusen!

På tal om spyr så kom den ovälkomna gästen magsjuka på besök hos oss igår! Det kan bara inte vara något annat för allergikräk går över på 4-5 timmar och Sally har spytt i snart ett dygn, än så länge så har hon inte fått behålla nåt! 🙁 En dutt vatten, en dutt avslagen cola, en dutt soppa- allt åker ut nästan lika snabbt som det kom in och nu luktar hon mkt aceton så det gäller att få i henne vätska! Vi plöjer Pippi, myser i saccon och springer och kräks. Fan vad jag lider med våran, situationen till trots, glada kramgoa unge ❤ Nu missar hon den här veckans dagis och det är synd så här i början men å andra sidan så har hon inga problem med att lämnas eller vistas där så det gör nog inte så mycket. Och nästa vecka har vi kökstjänst och då är hon där med oss ca 7.30-15.30.

Vi har tur som har en snäll granne som förbarmar sig över våran uppfart när andan faller på och snömolnen har magsjuka. Matte har spenderat Sallys hela kräkdag igår på jobbet och när han kom hem kl 22 så hade T kört snöslungan hos oss och det uppskattas!! Vi måste klura ut ett bra sätt att tacka för oavsett om han förväntar sig det eller inte så vill vi gärna visa vår tacksamhet!

”Åh vad jag vill vara ute och leka i snön!”

Nu ska vi se Pippi några svängar till och försöka få i snorpan några droppar då och då. Visserligen skulle jag vilja se något annat än en busig tjej som skjuter hål i taket med pistol, försöker flyga från en hög klippa likt en påtänd missbrukare, hänger i taklampan i knävecken och gör det ena hysset efter det andra. Snorpan tycker pippi är världsbäst och häromdagen gick hon omkring och gjorde fula grimaser 😉 Jag avslutar med en bild som verkligen visar att barn ser och lär;

KRAM ❤

3 tankar kring ”Oerhört…

 1. Anna Sjölund

  Å stackars liten…
  Hoppas på att det snabbt går över å att ni andra klarar er!
  Visst är det värdefullt med sådana toppen grannar? En stjärna i himmelen för dem:)

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Ja det hoppas jag oxå! Tycker så synd om henne! ❤ Just nu vilar hon middag och det behöver hon.
   Jag håller med ang grannarna, det är fantastiskt skönt!! 🙂
   Hoppas ni är friska och krya!
   Kram

   Svara
 2. Tess

  Men lilla älsklingshjärtat! 🙁 Hoppas verkligen hon får bli frisk snart.. Lider med henne & er!
  Många varma krya-kramar från ”byn”!! ♥

  Svara

Skriv gärna en kommentar