The miracle…

…is here!
Min mirakelvåg alltså, hehe;

Dyrt är bäst…eller?! 😉

Jag sa till BästMatte redan innan jul att jag ville byta ut våran stenåldersvåg mot en nyare, bättre våg. Min vikt är ju lika jäkla gråtframkallande som lökhackning! Jag överdriver inte när jag i ärlighetens namn delger er att min vikt närmar sig tresiffrigt! Fatta- t.r.e.s.i.f.f.r.i.g.t!
Kärleken har suttit och kollat upp olika sorters vågar och dels har det att göra med hans omsorg för mitt välmående men jag är ju inte mer blond än att jag vet att tekniknörden i han tagit över och bidragit till hans koll av utbud 😉 Hade det inte varit för hans research och rekommendation så hade jag aldrig lagt ut den här summan för en våg- så nu banne mig är det bara att hoppas att den är värd sitt pris i kilon 😉

Nå, oavsett anledningar så har min snälla man tipsat och bidragit till mitt inköp av mirakelvågen! Jag har stora förväntningar på den och jag tror att viktnedgången kommer att gå bättre med den här mackapären. Den ska stå i vårat sovrum så att inga barn får för sig att steppa upp på den och bli viktfixerade -”åh, jag är så tjock!”– när dom i själva verket är så avundsvärt perfekta ❤ Synd att dom inte själva alltid är medvetna om det!

Teknisk var det!

Dela på Facebook?! Öhhh, no way, SÅ roligt ska vi INTE ha! 😉

Man kan göra upp till åtta olika konton och dessa blir personliga så ingen kommer åt nån annans info. Med Wi-Fi kan man få kurvor och sifferresultat i mobilen/ paddan/ datorn och det blir som en slags BIA-mätning fast på hemmaplan 🙂

Är det nog motivation för viktnedgång med en hightech-våg i min ägo?! Nja, det kommer att underlätta hela processen och göra den roligare men för att rivstarta så ska jag… alltså, håll i er nu för det här är en skräll! Jag ska faktiskt köra….. *trumvirvel*…. Modifast- pulver! Vad sa ni nu va?! 😉
Äsch, att jag provat förr och har karaktär som en fiskmås, det ska vi inte tala om. Nya tag gäller nu!

Jag vill gå ner 20 kg och det behöver inte gå i rallyfart, huvudsaken att jag efter pulverstarten går ner sakta och stadigt. Min allra högsta önskan är välmående! Jag vill ju jättegärna känna mig smal (och fin) men mitt huvudmål är att få mindre värk med lättare kropp! Åh vilken lycka det vore! *drömmer mig bort*

Hursom, jag jobbar två nätter och sen blir jag långledig (10 dagar) så fredag sparkar… eller rättare sagt skakar jag igång 🙂 Peppa mig gärna, jag tror att utifrån mina tidigare misslyckanden så är det högst nödvändigt 😉

Jag kommer att hålla er uppdaterade om resultat, däremot håller jag min genanta vikt hemlig, ni får veta +/- resultat men inte mer 🙂 Lite stolthet har jag i kroppen!

Nu ska jag ligga i soffan och krama kartongen en stund innan jag kanske lyxar till det och öppnar den för att stryka lite lätt på den svarta glasytan. Men första vägningen sparar jag till fredag- om jag kan 😉

Lev och må mina fina läsare- och för all del, kommentera gärna! Det kostar inte många minuter av ditt liv men ger så stor glädje i mitt 🙂
Kram ❤

11 tankar kring ”The miracle…

 1. Anna sjölund

  Önskar dig all lycka!!
  Vad är modigast för ngt? Gott- bra?

  Själv kör jag med att räkna kalorier via en App på tfn, känns skita tråkigt när man ser att nu har jag förbrukat allt å får svälta, om man äter fel!

  Men desto roligare då jag äter rätt!!

  Vi kan peppa varande!!!

  Svara
 2. Lilla strumpen - casu consilio

  Förslag: använd dessa två nätter till mer än arbete nämligen ett belöningsystem! Inte med vikten till att börja med men typ ”när jag ätit shake i två dagar SKA jag unna mig….” =nåt du inte skulle i annat fall! ”När jag har ätit shake i 1 vecka så SKA jag unna mig….” Ja jag tror du fattar!! 🙂 det ÄR ok att belöna sig själv och man känner ju sig så duktig!! 😉

  Lycka till!! <3

  Kram!!

  Svara
 3. Linda Hermansson

  Lycka till! Tror nog att vågen kan hjälpa dig. 🙂
  Jag gick på bia-mätning förra våren och det var min spark i baken. Blev av med några trista kilon och var riktigt nöjd. Men som vanligt så har några av dem smugit sig tillbaka…. 🙂

  Svara
 4. Sara Hall

  Vi har den där vågen och är mkt nöjda! Jag som tränar mkt uppskattar att man kan se hur muskler och fett förändras då inte alltid vikten gör det! 😉 sen slipper jag föra in allt i ett excell som tidigare. Lycka till med vikten!

  Svara
 5. Anonymous

  Hej Vera!
  Börjar med modifast en vecka efter dig, så nu får vi peppa varann 🙂
  Önskar oss lycka till båda två 🙂
  Kram/ Svärmor

  Svara
 6. Tess

  Med super-vågen, pepp & järnvilja kommer du fixa det! Tror det är viktigt att ta det som det kommer, inte stressa så mycket eller pressa sig själv utan låta det ta tid & gå med ”baby steps”. Inte se det ”stora målet” för mycket utan vara jätteglad för alla positiva små steg man tar längs vägen. ♥ Du får mer ”live-pepp” när vi ses. 🙂
  Kram fina!

  Svara
 7. Vera.m.fl

  Tusen tack för alla fina kommentarer och peppningar! 😀 Jag tror det är första gången som ett inlägg har så många kommentarer och det gör mig skitglad!! 🙂 Nu blir jag ännu mer sporrad att skriva uppdateringar samt slita med min svältkur- för det är verkligen inte a walk in the park när man lever på fyra pulverpåsar/dag!

  Svara

Skriv gärna en kommentar