Otur när man tänker…

…kan drabba alla och uppenbarligen har det hänt någon i min familj. Det är tydligt att denne någon har gjort en tankevurpa och missuppfattat vad ett diskställ är till för- att det är rent porslin som ska torka där, inte smutsigt porslin med intorkade matrester!

Även den bästa kan drabbas, med det sagt så har det oturats för mig oxå idag 😉 Jag applåderar och uppmuntrar mina kära när dom sköljer bort eventuella rester innan maskinen ska matas men jag har glömt två saker. Dels att poängtera vikten av att hälla ut allt vatten som man tillför vid sköljning och dels att själv kolla status innan jag sätter in i maskinen! Allt för att undvika splaschet av smutsvatten som sprider sig på och kring luckan likt en solfjäder!

Klantmamma!

1 tanke kring ”Otur när man tänker…

Skriv gärna en kommentar