Hur i hela fanders…

…ska jag ta mig upp från soffan?! Kroppen är stel som en järnbalk 🙁

Fotat idag

Det snöar och blåser ute och min onda kropp har gått i strejk! Värken har smugit sig på mer och mer sista veckorna och nu är det riktigt illa, jag är så öm vid hudkontakt och värken rusar i kroppen likt en blandning av växtvärk/ myrkryp (eller tjillsen som vi säger här i pite (stavning?)) så jag vill helst bara ligga i soffan och vila, invirad i en skön stor filt. För trött blir jag, den ständiga värken tar på krafterna och nu känns det som att jag kan sova i flera dygn.
Inget tillstånd som gynnar arbetsliv eller social kontakt med nära och kära, kunde jag så skulle jag kokonga in mig ett tag.

Tyvärr så blir det sjuka kassan idag, eventuellt resten av veckan, inget jag gillar men vad att göra?! Jag kan inte ”nöta ut” mina kollegor genom att ständigt och jämt vara halvfärdig på jobbet vilket leder till att dom måste täcka upp för mig för att lindra min värk! 🙁
Pga det blöta piskande vädret så sover lillskrot inne i sin spjälsäng och jag lägger mig nog med henne och andas ikapp i drömmarnas värld men innan jag gör det så ska jag värma mig med en mugg hett honungste.

Ta hand om er och glöm inte att uppskatta det lilla i vardagen, såsom en värkfri kropp!!
KRAM

12 tankar kring ”Hur i hela fanders…

 1. Anne Jonsson

  Åh vad tråkigt att höra….så jobbigt att ha så där ont :-(.
  Hoppas tuppluren med lilla prinsessan gör gott och att du kan mysa med tända ljus och en god bok och en kopp varmt gott te! Det låter som om du skulle behöva det.
  Sköt om dig så hörs vi senare när du är piggare!
  Styrkekram

  Svara
 2. Anna Sjölund

  Här värker det också som tusan! Har knappt sovigt ngt i natt sv två anledningar, värk och en rufsig förkyld bebis…
  Har sovit så mkt i flera dagar att jag idag ändå tagit tag i lite projekt idag…
  Klokt av dig å stanna hemma å lyssna på kroppen!
  Sköt om dig , skickar stora kramen!!!

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Ja vi förstår ju varandra, vi som har våra eländeskroppar!
   Krya på dig du oxå och vila trots att du har en lilleman som lär och utvecklas 🙂
   Kram

   Svara
 3. Tess

  Åh fyanamej! 🙁 Så besvärligt & ont! Hoppas vädret stabiliseras framöver för just nu går det ju verkligen upp & ner som en jojo! :/ Hoppas du känner dig lite bättre nu, lider med dig när du har det sådär jobbigt. ♥ Stor kram!

  Svara

Skriv gärna en kommentar