Jiiihaaaa….

….min besöksräknare slog just över på 30000 besökare! 🙂 Ingen stor världsnyhet men a big happening för mig 🙂 Tar man ett snitt/dag sedan jag startade bloggen så är det inget att hurra för men med tanke på att den varit halvers självdöd mellan varven så är jag både glad och tacksam att så många sladdat in och kikat på min sida 🙂

Tack alla läsare!!

6 tankar kring ”Jiiihaaaa….

 1. Tess

  Grattis fina du! ♥ Inte undra på att vi är så många som besöker din blogg, så bra som du skriver! 😛 Nu har jag lagt bloggen som första favorit på nya telefon. 🙂 Kram!
  Ps: Det är KUNG att ”rumphasa” nerför trappan med ond fot, gjorde det jämt när jag opererade tassarna. 🙂

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Tack söta du! ❤ och tack för det fina omdömet! 🙂
   Ja du har ju erfarenhet av att vara enbent i miljö med trappsteg så du vet ju 😉
   Ha en bra dag min vän!
   Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar