I’m a festis…

…and I like it 🙂
Förklaring följer snart…

Idag, precis som alla andra dagar nuförtiden, så är jag överkänslig! Inte vet jag om det är för att foten värker mer än jag förtjänar eller om det är för att jag är less att vara beroende av andra… Äh jag ids inte analysera varför, just nu är jag så från mina sinnens fulla bruk att jag satt i soffan ikväll och konstaterade att det är flera veckor kvar innan jag kan handla på Ica kvantum för egen maskin- och jag nästan längtar att stressa runt mellan varuskeppen. Jamen ni hör ju?! Suck liksom!

Vickan och tre av hennes gobitar förgyllde min eftermiddag med ett besök och det behövdes 🙂 Vi avhandlade ämnen som jobb, relationer, boende… men inte så mkt under bältet idag- det var ovanligt för att vara vi! 😉 Kan ju ha att göra med att hennes 14-åring satt och hängde med oss vid köksbordet- nog för att hennes barn är mer än lovligt härdade 🙂

För en stund sen laddade jag för att ta mig uppför trappan till övervåningen. Fattar ni hur kär jag är i min man då jag frivilligt lägger mig på alla fyra och med kryckorna i ena handen kryper uppför hela trappan?! Allt för att få hudkontakt, ljudet av andetag och närhet. För det är minsann snålt om den varan, jag skulle hellre åla fram över golvet och svältande hoppa över nån måltid i utbyte mot några ömma kramar eller mjuka pussar… men nej, tjänstefolk och herrefolk får inte beblanda sig med varandra! Fotjävel, hela fort så mitt äktenskap övergår från arbetsrelation till kärleksrelation igen!

I mitt labila tillstånd fick jag mig ett gott skratt precis innan sänggåendet, känslan kan visserligen vara förstärkt av dom två raketpiller jag svalt inför natten med en berusande effekt som följd 😉
Victoria- en kusin till en av mina närmaste vänner- (jo, vic vi har träffats som snabbast ;)) har en blogg som jag brukar läsa. Jag älskar att läsa text skriven av personer som är lätt ironiska, slagkraftiga och orädda! Såna som gärna sticker ut hakan och inte drar sig för att provocera, såna som bjuder på sig själv, är rak i sin stil och som väcker känslor. Prinsessan på ärten är en sån blogg- så uppfattar jag den men det är min högst personliga tolkning! Jag ränner där varje dag och kollar efter uppdateringar, tills jag fick en snilleblixt- blond som jag är 😉
Jag länkade in hennes blogg i min sidebar vilket gör att jag har full koll på hennes uppdateringar- och ni som läser min blogg har oxå möjlighet att ta del av hennes vardagstankar, händelser och åsikter. Håll tillgodo readers!
Hon har lovat mig en festis- hemlevererad- och det vill jag ha såklart, därav rubriken på inlägget. Men det finns ett aber… hon kallar mig klantarsle. Får man göra det ostraffat?! Det lär visa sig vid leverans av dryck 😉 (ta med ombyte Victoria *ler sockersött*)

Eftersom det har gått 10 sekunder och kära maken hunnit somna i vanlig ordning så passar jag på att maila ett svar till boin söder om pitstan 🙂

Sov gott allihopen!
KRAM

2 tankar kring ”I’m a festis…

 1. Victoria

  Har du nå fika eller ska jag ta med en platt banankaka? Fick du mitt email om tänkbar dag för leverans av Festis ? Jag fick ett meddelande att det inte gått att leverera så jag skickade om det.

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Men du må tro att våren knoppar snart- jag har (med stor hjälp av bonusdottern) knåpat ihop en panna med sommarkaka idag! *lycklig* Vill du så kan du ta med platt banankaka och så kör vi knytis men annars finns det lite rutor att doppa 🙂
   Jag fick ditt mail och har just knapprat ihop ett långt svar (jag har en böjelse för det långa!)

   Svara

Skriv gärna en kommentar