Fet och kultiverad…

…i större utsträckning än innan 😉

BästJenny kom förbi idag och förutom hennes goa kramar så fick jag en ask med choklad och en korsordstidning. Förstår ni, jag kommer ju att rulla fram! *S*

När jag lägger ut bilder på alla saker jag får så är jag rädd att avskräcka nån från att komma tomhänt- men kom som ni är! Det är absolut inte nödvändigt att ta med något, sällskap och surr är vad jag behöver! (jag blir nog tjock ändå *flinar*)

Anledningen till att jag fortsätter lägga ut bilder på snask och tidningar är mitt enerverande rättvisetänk! Jag är helt övertygad om att ingen skulle ta illa upp om jag inte la ut just deras gåva men…. this is me 🙂 JAG måste vara rättvis, om inte för andras skull så för MIN!

Så nu vet ni att nästa gång ni kommer så kanske jag inte kan springa ikapp er med min godisbyggda kroppshydda men jag pratar omkull er istället med allt nyttigt och onyttigt jag snappat upp i blaskorna och korsorden 😉
Ses senare!

1 tanke kring ”Fet och kultiverad…

Skriv gärna en kommentar