Ringlös…

…för stunden- och det känns tomt och konstigt! 🙁

Näe, tack och lov, vi har inte separerat. Vi är inte ens nära en tusendel av en separation! 🙂

I slutet när jag väntade lillsnorpan så sa det bara *fjoff* och likt svampbob fyrkants syster så sög jag åt mig vätska som lagrades i kroppens alla möjliga depåer med den påföljden att jag fick prinskorv- fingrar… Bland annat! 😉 Hoppsansa, och inte hann jag vara med och ta av mig mina ringar som satt som gjutna på ringfingret. Under stort psykiskt lidande men än mer fysiskt så sågades vigselringen av… I kampen för att rädda förlovningsringen så fick tjejen i guldsmedsaffären våldföra sig grovt på fingret som svullnade upp ännu mer.

I ett och ett halvt år har jag saknat min ena ring och tänkt att så fort svullnaden gått ner och jag fått av den andra ringen så skulle båda lämnas in och lagas/fräschas till. I veckan gav jag upp och ring nr två är avsågad 🙁 Mitt ringfinger kommer nog aldrig att repa sig, det är stenhårt och svullet så då återstår bara att gilla läget och fixa en större storlek på båda två.

Vilken tur att kärleken inte sitter i ringarna för då vore vi knäckt i dubbel bemärkelse!
Avslutar och önskar er en god natts sömn med en bild som Matte tog av oss två ikväll när vi var ner till stranden för ett kvällsbad tillsammans med fyra av våra barn samt två övernattningskompisar.

KRAM

2 tankar kring ”Ringlös…

Skriv gärna en kommentar