Hipp hurra…

…jag har haft födelsedag! En trevlig dag med så fina presenter och angenäma kuvert! Om det har med min (kloka) ålder att göra vet jag inte men jag går från klarhet till klarhet- sådetså! 😉
Det är egentligen inte så märkvärdigt att fylla 38 men ändå….TACK alla ni som ville och kunde umgås med oss! ❤

Kvällen innan vi hade kaffe- och tårtbjudning var vi ut på Havsbadet. Vårt fackförbund firade 50 år och bjöd på mat, dryck och show (Le Rouge). Där blev jag firad men med måtta för jag var inte sugen att ta emot släkt och vänner i bakisläge dagen efter 😉 Sen hade vi våra stora barn som såg efter liten och då vill man komma hem i hyfsat ”normalt” skick!

Bästbarnen ❤ hade skurat toan, dammsugit och skurat nedervåningen, diskat och tömt diskmaskin, röjt undan på köksbänken, städat undan alla saker och framförallt leksaker som drösade överallt och sen hade dom bytt blöja, gett kvällsgröt, tagit på pyjamas och lagt Sally så det var en fröjd att komma hem! 🙂

Väl hemma så avslöjade Matte vad jag skulle få av han- en alldeles egen, vit IPad!! Wiiihoo vad glad jag blev!! Tyvärr hann den inte komma innan min födelsedag men nu i veckan beräknas den hamna i mina händer!
Bästmannen ❤
För mina presenter i form av ekonomiskt tillskott, kommer jag att investera i olika tillbehör till nya paddan 😉

Detta vackra handblåsta glaslöv fick jag av goda vänner;

Det är från Heta Hyttan och tyvärr gör bilden inte rättvisa åt det fina lövet som går i svagt grönt! Vackra skapelser som är lämpliga att börja samla på kanske?! 😉 Det är ursnyggt att ha några olika löv lätt svängandes i ett fönster!

Den fina väggskylten fick jag oxå tillsammans med en äckligt god choklad (Pacari), allt införskaffat i butiken Lyckliga Hem.

Förutom dessa fina saker fick jag pengar, presentkort, chokladask, en scrapstämpel (favvon från förra inlägget ;)) och blomster. Inte att förglömma- både ryggstrykningar och massage av barnen var uppskattade presenter 🙂

Idag har jag jobbat 11 timmar extra pga att vi har stopp på min avdelning och då får vi operatörer gå ut och meka 🙂 Väldigt nyttigt för mig som inte varit med på nåt stoppjobb än på Rens och shit vad det känns i ärtmusklerna! Jag har skruvat, stretat, baxat och sprungit i princip hela dagen så jag lär somna ovaggad 🙂
Vi får se vad morgondagen har att bjuda på… *flinar*

Hockey-VM och bästSverige ser ut att piska Danmark i ordning! 🙂 *heja sverige*

Ta hand om er därute och var rädd om den och det du värdesätter!
KRAM

4 tankar kring ”Hipp hurra…

 1. Anonymous

  Så roligt att du tyckte om pressenten:) Hoppas du hade en riktigt fin födelsedag och att du får chansen att ladda lite batterier efter din hårda arbetsdag. Kram Mia

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Du- presenten är as-snygg! Pryder fönstret i grovis så att alla som kommer in på gården och alla som (förhoppningsvis ganska snart) kommer in i huset via nya entrén ser det 🙂
   Jag får ladda när helgen kommer skulle jag tro för då blir det ju långledigt och helg med enbart Sally hemma 🙂
   Ha det så bra!!
   Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar