Ja vad säger man…

….när man lägger ögat på en välskriven och ocensurerad insändare i morgonblaskan?!

Ett litet utdrag ur insändaren. Jag hurvades och smålog på samma gång när jag läste dom sista fyra raderna i första stycket. *urk*
Hurvades över äcklet men smålog åt den ärliga och raka texten- me like såna som häver ur sig den krassa sanningen!

Jag tror inte att det skiljer sig nå nämnvärt mellan herrarnas och damernas, förutom att det är mer sällan som nån traskar ut med pissig snopp från damernas omklädnings- och duschrum 😉 (det ska vara nån minderårig isf) Vill ju gärna tro att skrev med bajsrester inte heller är vanligt förekommande men… Yäck!!

Min slutsats är att insändarskribenten har en stor poäng- det är snusk vi badar i/ tillsammans med- oavsett om det kommer från en han, hon, hen eller det!

Tvaga er gott folk och sen kan ni hoppa ner i plurret- för allas vår skull!!
Tack och hej 🙂

8 tankar kring ”Ja vad säger man…

 1. Anonymous

  Jag smålog också åt dom sista raderna i första stycket. 🙂 Men det är nog väldigt sant det han skriver…tyvärr! /Magda

  Svara
 2. Evas Pyssel

  Det är så här med !! Många tvättar sig med baddräkten på !!!!! Man kan verkligen undra över bakterienivån i våra simhallar.Bra att någon vågar ta ton !!
  Kram Eva

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Visst är det bra! Jag tror att i princip varenda allmänbad dras med samma problem, det snuskas nog både här och där!
   Grattis i efterskott fina Eva! 🙂
   Kram

   Svara
 3. Anonymous

  jag reagerade också,,,vi har samma problem hos oss.Våran pool har samma system som på badet,,,,I somras fungerade inte duschen ute men i sommar ska vi fixa den.Barn idag speciellt pojkar badar ju med sin kallingar på och varje gång får jag skrika rakt ut och säga Nopp ingen smutsig kalsong i badet..men man får alltid mot hugg..så nu orkar jag inte säga till längre..

  Kram

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Ja, jag förstår att orken och tålamodet tar slut när man tjatar och gnatar utan att få nån effekt!! Samtidigt är det tråkigt att det ska behöva bli så 🙁 Men du vet- nån måste ju vara ”the bad one” och det fixar vi oftast galant, eller hur?! 😉
   Kram på dig

   Svara
 4. Lena

  TACK TACK TACK för det underbara kortet och godiset!! Vilken överraskning´! Jag blev sååå glad och det roliga var att jag visste om ett paket som skulle komma och sen när jag hämtade det var det två!! varav ett från dig som jag inte hade en aning om..me like!!
  Jättegulligt Vera och jag är verkligen jättetacksam!!
  Kortet till mor min kommer överlämnas så fort vi ses!!

  Än en gång TACK!! för din omtanke!!
  KRAM Lena

  Svara
  1. Vera.m.fl

   Men varsågod! 🙂 Ibland behövs inte mycket för att man ska glädjas och få en bra dag 😉
   Hoppas din dag blev riktigt bra och att du har svullat i dig massor med tårta och öppnat många paket! 🙂
   Kram

   Svara

Skriv gärna en kommentar