Ödet fick bestämma….

…vilken färg jag skulle ha. Veligare människa får man leta och nu löste jag det på ett bra sätt 😉 Det gäller min nya mobil som flyttat hem till mig! Efter många funderingar och ”väga för och emot- stunder” så kom jag fram till att det var en iPhone4S jag ville ha. Jag byter inte till android- inte den här gången iaf! Det som till stor del avgjorde valet var just allt jag köpt och hämtat hem på min gamla ifån, jag ville inte tappa mina roliga och nyttiga saker jag vant mig vid att ha. Sen är jag på intet sätt störd av att man är så låst vid apple när man har iphone, alla surrar om den nackdelen men det är absolut inget jag känner eller lider av. När väl valet av modell var gjord, kom ju den ännu svårare frågan- svart eller vit?! Svart är klassisk och praktisk men vit känns fräsch och ny eftersom jag haft en svart sista åren. Åkte till affär nr 1 i stan men tji fick jag- dom hade inte modell ”s” hemma så jag skrev upp mig på en lista och valde en svart. Ivrig som jag var så chansade jag och åkte till affär nr 2, för har man väl bestämt sig för en ny mobil så vill man ha den helst igår 😉 Men…. även där led dom brist på nyaste modellen och jag blev uppskriven på en intresselista även här men nu valde jag en vit. Båda butikerna skulle ringa när dom fick in mobilerna och då kändes det bra att jag anmält intresse för båda färgerna, den som ringde först- den fick det bli! Och igår flyttade en vit, glasglänsande tingest in hos mig 🙂 Nu ska jag bara hitta ett bra läderfodral med magnetstängning så den tål att tas med på mitt jobb i fabriken!

bild lånad från internet

Julkänslan finns inte riktigt än men tack vare vår gran så är det en varm, mysig känsla i vardagsrummet. I år skrotade vi den traditionella julgransbelysningen och införskaffade 25 meter ljusslinga med små ljus- vackert värre! Dessutom slipper jag slita och dra för att lyckas få 16 granljus snyggt och jämnt placerade 😉 Sally gör sina små attacker mot kulor, glitter och ljus längst ner i granen men ju mindre vi bryr oss och hyschar åt henne, desto mindre roligt verkar det vara. Hon har sina favvokulor som hon plockar loss och studsar runt med (allt är i tålig plast i granen) och några gånger per dag hänger vi tillbaka dom på dom nedersta grenarna. Dom få gånger när hon får ett ryck och blir lite väl våldsam med plastträdet så är det ändå ingen fara på taket för granen är förankrad med ett kraftigt snöre på baksidan så hon kan inte få den över sig.

Spännande!

Inblick i vår guld/röda gran

Nu måste jag släppa detta och koncentrera mig på kaffet och skidskyttet som börjar nu. Sen idag spelar Luleå Hockey semifinal mot grannarna i öst i European Trophy- DET ska vi se. Heja Sverige och heja Luleå!!

Ta hand om er!!

3 tankar kring ”Ödet fick bestämma….

 1. Tess

  Oooh den är ju sååå fin! Granen menar jag – men även nya telefonen verkar det som! 😛 Nice med nytt, alltid roligt att leka med. =) Jag har inte sett vackrare gran på mycket länge, tror ni får pris för den i år, och om jag ska vara ärlig så var det mycket snyggare med slinga i den än ”vanliga julgransljus” som vi har. :S Får se om det blir nåt nytt nästa år. 😛
  Kram & ha en fortsatt mysig helg! <3

  Svara
 2. Anna Sjölund

  Jag tror du gjorde ett bra val som tog en iphone igen! Märker att alla appar man vill ha inte riktigt är tillgängliga på android, får då ta dotterns Ipad å där finns de minsann! Mkt snyggt med vitt, men lite mer opraktiskt kan jag tänka mig (fråga hon som valde vitt köksbord?!, snyggt- jamenvist!!)

  Å lillan har blivit så stor ser det ut som, länge sedan jag såg er…”skärpning på oss”
  Få se om vi träffas ngt snart i vår späckade tillvaro…jobbar endast 4 dgr till nu, men då börjar andra om att arbeta…typiskt!

  Önskar er alla en riktigt God Jul om vi inte synes eller höres innan dess!
  Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar