Ett av ljuden….

….. på min ”Värsta- tänkbara- ljud- lista” är tandläkarborren! Denna har jag fått lyssna till två dagar i rad nu och jag ryyyyser ända in i själaroten när den viner igång! Tyvärr har jag ett gravid-känsligt tandkött och detta bidrar till en mindre noggrann tandhygien, tyvärr! Så fort jag ens tänker tanken på tandtråd börjar tandköttet blöda och detsamma gäller vid borstning. Så- jag har lagat F Y R A hål! Egentligen är jag mer rädd bedövningssprutan är borrningen men nu tog jag bedövning båda dagarna och det blev livat i baljan då lillan kände min stress (och garanterat gjorde mitt andningsuppehåll sitt oxå *S*) Munksunds tandläkare är dock en hejare på att lägga bedövning, jag kände ingenting då hon borrade- och det brukar faktiskt ila oavsett bedövning eller inte, det är av den anledningen jag börjat utesluta den plågsamma sprutan!
Nu är det iaf gjort och jag sitter här halvsidesförlamad i fejset. Mattias frågade om jag ville med på stan och äta lunch men hur ska jag kunna göra det, det känns som att saliven strömmar ur ena mungipan och jag skulle garanterat bita sönder ena insidan av kinden då jag inte känner något. När jag sa detta log han stort och fick syner på sin näthinna- och han såg inga problem med salivrinnandet. Han skulle mata mig, torka mig runt munnen och så skulle övriga matgäster tro att han var min vårdare *asg* Bussig kille jag är gift med va?! 😉 Tur att jag älskar han trots hans vrickade ideér *s*

Nu ska jag visa två kort som jag klippt och klistrat ihop för någon vecka sedan. Det ena kortet fick mottagaren vänta på i flera veckor pga att min skapariver försvann när mitt illamående vaknade till liv. När sedan illamåendet gick över var fortfarande inspiration och lust på villovägar så det var trögt att komma igång- men nu har båda korten skapats, skickats och mottagits 🙂

Sköterskan Anna;

Hennes Björn;

Detaljbild;

Detta kort fick kära maken på Farsdag. Jag hittade vikningen på Carolas sida och med tungan rätt i mun lyckades jag få till en skjorta! Sedan hade jag brads som såg ut som knappar så dom fick pryda skapelsen tillsammans med en egentillverkad fluga (Mattias surrar om att det är fränt med fluga, han ska investera i en så här fick han en försmak av den iaf *ler*)

Detaljbild; (klicka så syns knapparna bättre- dom är ursöta!)

Och för alla scrappare- kolla vad jag fyndat på ClasO! En kärra för 299:-, som gjord för scrapträffar (om man nöjer sig med en lågbudgetvariant!) Nu slipper jag släpa mina saker i matvarupåsar!

Helhetsbild; (jo, jag ska ta bort det ”snygga klistermärket”)

Fack på locket;

Utfällbart fack mellan övre och undre lådan;

Insida övre låda med löstagbar insats;

På tal om träffar- jag hade sett fram emot en träff imorn men inte ska ni väl tro att det funkar den här gången heller! Matte jobbar em och jag är själv med alla kids… och alla hushållsbestyr…. och läxläsningar….. och sen nattjobb för egen del *suckar* Även söndagens träff missar jag då jag jobbar 12-timmarsnatt *morr*
Jag är iaf anmäld till föreningens julfest och DEN ska jag på, längtar jättemkt! Däremot funderar jag över nästa år, är det ens idé för mig att fortsätta vara med?! Jag är på typ en träff/år och sen är det alltid förhinder så….. NÅ, det var en liten parentes i sammanhanget *ler*

Och tillsist… såklart… ytterligare en chokladkaka är ju med fodral nuförtiden 🙂

Detaljbild skogstokigas digitala stämpel;

Beställde fem stämplar från Skogstokiga (och fick ytterligare två på köpet- tack Petra!) och dessa fick lite olika storlekar redigerade i Paint, sparade i datorn och sedan skrev Matte ut dom på en laserskrivare. Kan upplysa att det går ypperligt att färglägga dom med Promarkespennor- inga svarta kladd som det kan bli vid utskrift i bläckstråleskrivare!

Ta hand om er mina vänner och…. på återseende 🙂

7 tankar kring ”Ett av ljuden….

 1. Anonymous

  Å fy för tandläkaren! Kan höra ljudet av borren ända hit. Skönt när det är gjort iaf och sen får man hoppas på att det dröjer länge till nästa gång. Håller med att hon är kanon på att lägga bedövning kände heller ingenting, var däremot blå i 3 veckor efter men det var det värt.
  Kram Mia

  Svara
 2. Evas Pyssel

  Här var det mycket att kommentera söta du !!!!
  Tandläkaren…. nu e de gjort och det är väl gott. Jag är inte så fylld av obehag inför denne , men däremot för priset på det hela.Usch !!!
  Korten…..så jättefina. Skjortan…toppen !!
  Väskan…..vilken kanonväska. Det är verkligen jobbigt att dra iväg med alla kassar och pynglen på träffar. Måste gå och titta om den finns här. Tack för tipset !!! Clas Ohlson är en klok ”man ” !!! Kram Eva

  Svara
 3. Tord

  Håller med om det där med bedövning och tandläkare. Därför brukade jag köra utan bedövning. Kör med El-tandborste på mornarna och fick problem med att det påminde om tandläkarborret i början *hua* – men nu så har jag vant mig vid det och faktum är att det gör det något mindre obehagligt att gå till tandläkaren. *F*n vet varför – men så är det iaf.
  Snygg skjorta med påsatt propeller. *S*
  Klart att laserskrivare inte ger kladd – men se upp med värme bara – så går det säkert bra. Laserskrivare är i princip små, små plastkulor som smälts in i pappret. – Så undvik torkning med blåslampan *S*.
  KlasseiSjön har massa kul grejs *bara instämmer*.
  Ha D Gött!

  Svara
 4. Maggan

  Gud vad du är duktig på pyssel (kan inte stava till det-du -kallar-det 😉 )!
  Jag är livrädd för tandläkaren. När jag var där i höstas efter att ha tuggat av en halv kindtand, frågade tandläkaren om jag hade svimmat. Tyvärr hade jag inte det. Jag låg bara blek och skräckslagen helt stilla och blundade. Kanske i förhoppning att lyckas fantisera mig bort. Men inte tusan gick väl det, med borrljudet, slangar som både suger och sprutar vatten.
  Nej, nog finns det roligare saker jag kan tänka mig för 2500 spänn :/

  Kram från mig

  Svara
 5. Lena

  Ja fy det där med tandläkaren är en obehaglig historia..jag har iofs en jättebra men som du säger ljudet är outhärdligt..gaaahhhh…som tur är blir det inte så ofta..puhh!!

  Väskan var ju en toppenidé..wow..vet också hur det är med kånkandet när man ska någonstans..perfekt med en sån ju! Och prset var ju verkligen bra!!

  Dina kort är jättefina som vanligt!!

  Snart kommer den resterande delen av din vinst i min bloggcandy..vet att den snart anländer hos mig så då skickar jag den bums till dig!!

  Ha en bra dag!!

  Stor kram Lena

  Svara
 6. Monika

  Fina kort som vanligt…Ringde dej igår,,kommer inte ihåg om du jobbade…=/
  Själv hade jag glömt bort min träff med min personliige tränare,,o nu efter beskedet hos farbror Dr får jag veta att det är förbjudet att träna styrke =(
  Berättar mer på tfn..Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar