Candyvinst!

Förlåt att jag inte dragit eller meddelat vem som vunnit min blogcandy förrän nu! Jag sov som en nasse då sluttiden på tävlingen gick ut och sedan klev jag upp 4.40 idag för att masa mig till första förmiddagsskiftet efter långledigt- det var tungt kan jag lova!! Jag är fortfarande mör och ska nog ta en liten powernap, bara så jag orkar äta middag med öppna ögon 🙂 Jag vill i alla fall passa på att tacka alla er som varit med i tävlingen, det är jättekul att ”se” mina besökare och få ta del av nya och gamla bloggar! *ler*

Men än en gång- sorry att det drog ut på tiden. NU har jag kört ett random-urval och så här ser resultatet ut; *taaadaaammmm*
(jag vet inte hur man får in original-utseendet på random-dragningen så det får duga med denna stil som blev då jag kopierade in resultatet här)

Random Integer Generator
Här är dina slumptal:8
Timestamp: 2009-11-23 14:04:34 UTC

Eftersom min vän Tord klart och tydligt avsade sig från att medverka i tävlingen, blev det Hobbydraken som blev vinnaren!! 🙂

Hobbydraken sa…
Jag hoppas, hoppas, hoppas jag vinner detta underbara candy!Länkat i min sidebar till dig!
den 16 november 2009 01:00
Grattis! Om du är snäll och mailar adressen där din postlåda bor så ska jag skicka din vinst i veckan!
Annars då. Hmm..egentligen är det väl inget att prata högt om men jag ”råkade” hitta till vuxentestet.com och såklart var jag ju ”tvungen” att köra testet på mig själv- vilket jag med facit i hand inte skulle ha gjort. Än så länge är jag bara 35 år men vet ni vad testet kom fram till?!?! Att jag är 48,8 år!!! *gulp* Antingen är jag otroligt mossig (för min ålder alltså!) eller så är det nåt stort fel på testet…jag tror på det sista *ler* Jag kan ju inte vara nästan 14 år äldre än jag egentligen är bara för att jag;
– prenumererar på en dagstidning
– betalar tv-licensen
– kör minibuss
– föredrar en resa till Kina före Hultsfredsfestivalen
Gissar att dessa sorters svar drog upp min ålder till snart ”mitt- i- livet- ålder”!
Kan som kuriosa tillägga att min mor- som är 17 år äldre än jag i verkliga siffror- blev 42 år! Det är nästan så man kan snörpa på munnen då testet gör mig äldre än min egen mamma?!?!
Här kommer kortet jag gjorde åt lillasyster som fyllt 22 år och som vanligt är jag en kass fotograf som verkligen borde genomgå en basic-kurs i fotografering!
Båda ”ytterflankarna” inuti kortet är klädda med samma papper som framsidan och datum-märkt med dekorgummi-siffror i ”Chemistry”

Detaljbild på fjärilen som är chalkad, embossad med hologram och upphöjd med 3D-kuddar (klicka på den för närbild)

Bonusdottern ska ha lotterivinster till innebandy-sammandraget som är kommande helg så jag har lite knep och knåp på G, dessa visas upp senare i veckan 🙂 Ibland känns det lite fånigt att göra egna alster och skicka iväg dessa som exempelvis en lotteri-vinst men hemgjort brukar vara uppskattat så jag hoppas att mina saker oxå blir det! Fröken fräken är då nöjd redan i förväg och det är väl huvudsaken?! *s*

Nu ringer min inre mat- och sovklocka så jag tror jag drar täcket över mig en stund och önskar er en trevlig kväll och på återseende!

11 tankar kring ”Candyvinst!

 1. Tord

  Tackar för uppgraderingen från gubbfan till vän! *ASGARV*

  Får gratulera till den fiffiga ideén till Candyn som gav den synergieffekten att få några av dina anonyma läsare till att presentera sig.

  Vad det gäller åldern din så är det väl snart läge att inse att hos vissa så kommer *Kärringstadiet* väldigt tidigt.
  *** Ser väldigt Pettersonskt pillemarisk ut ***

  Tror jag skall kolla min eminenta psykiska ålder på den sajten, men är nog bäst att hålla inne med svaret då en rekyl på vad jag skrev ovan bara är att vänta sig.
  *Underskatta aldrig kvinnans behov av att få sista ordet* *S*

  Ha D så Gött däruppe i Bolibompalandet.

  Svara
 2. Tord

  Skrattar högt!
  Jösses anoda o anfäktar!

  Bara MÅSTE skriva resultatet från vuxenkollen här, trots att jag innan skrev att jag inte skulle göra det:

  **Din ålder borde vara 37.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse**

  Fnular på att ta fjortiskollen på det resultatet!

  Måste tyvärr hålla med dig Vera – det är nått fel på den kollen *S*

  Svara
 3. Hobbydraken

  Åååååååå vann JAG!! Hoppar upp och ner av glädje!!! 😀 Sprang in hit så fort jag såg din kommentar i min blogg 🙂
  Mailar dig min adress på stört!!

  KramKram!!

  Svara
 4. Karro

  Jag kunde ju inte låta bli…. 44,2år!!!!!!
  Jisses amalia! Och vi som funderar på att skaffa ett till barn.. bäst vi snabbar på då!
  Superfint kort föresten.
  Du… kommer du på julfesten? Skulle ju va så kul att få ses nångång!

  Svara
 5. Li@n

  HA HA HA näe vettu sånna test ska man akta sig noga för…;oD fast vete tusan om inte jag skulle köra upp min ålder drastiskt eftersom jag ökat på mina vuxenpoäng rejält i det senaste… Kylskåpet pajade ju när vi var iväg och i väntan på att det nya som skulle komma så använde vi uterummet som kylskåp-visst måste det ge en himla massa vuxenpoäng!!!??

  Kramelikram
  Lian
  Kan du fatta att jag är ledig imorgon, en helt vanlig torsdag!!! Kunde kompa ut för att vara hemma när sönerna har studiedag… mmm då kommer mina lekkompisar och vi ska leka hela dagen TJOHO!!! ha det finemang gumman!

  Svara
 6. Li@n

  Vilken id**ot man är, hur kunde jag vara så lättlurad att så fort jag lämnade ditt krypin så slank jag in på vuxenpoäng.com… herre jisses 49.2 år!!! hela 9 år äldre än på riktigt (å jag fyller faktiskt inte 40 förräns om några veckor
  :O[ HUR gick det där till??? Å vems fel kan det nu vara att jag gick på den lätte (för det kan ju rakt inte vara mitt eget fel, eller hur???)

  Ha det finemang hälsar hon som ge 17 i fjortistestet och hämtar rullatorn istället
  Kram kram
  Lian

  Svara
 7. Ulrica...

  Hej brewdwn!

  Hur har du det? Skrattar då jag läste vuxentesten, ska kila dit jag oxå! *S* Du ska se att mitt resultat blir minst 180 år, haha! 😉 Har du inte fått mitt mail? Sen ska jag ta tag i utmaningen oxå, men som du vet så är det lite mkt just nu…

  Ha en superskön helg, kramar Ulrica

  Svara

Skriv gärna en kommentar