Blogcandy för att fira 10000 besök!

Nu har jag fått ihop min första lilla candy- premiär för fru E *s*
Det har tagit sin lilla tid för jag har varit i dåligt skick några dagar = hemma från jobbet. Även om jag hade orkat så passar det sig inte att sitta vid datorn och blogga då man har sjukfrånvaro *viftar med pekfingret* Sen har ju händerna bränt som värsta elden, känslan kan liknas med stelfrusna händer som kommer in i värmen och börjar tina upp- där har ni min hand- och fingervärk… inte skönt alls! Idag är jag lite bättre så jag skyndar mig att lägga in detta inlägg innan värken slår hårt igen- om den gör det vill säga…det är det som är det luriga med fibro- värken kommer och går lite som den vill- och var den vill. Jag vill så gärna jobba sista natten innan långledigt men vi får se, jag har ju en hel dag på mig innan det är dax för omklädning och avlösning 🙂

Nå- blogcandy var det! Eftersom jag aldrig har haft en sådan så hoppas jag att detta ska funka utan att jag gör bort mig totalt! Eftersom jag har många läsare som inte scrappar själva så fixar jag givetvis en vinst åt er oxå. Vinner man denna candy så får man antingen välja ett kort efter egen design (tema, färg, dekoration osv) eller så vinner man sakerna på denna bild;

Detaljbild på blomster
Innehåll i diecuts- förpackningen
Clearstamps + två pockets (fickor) från Qk
Framsida pockets
Embossingpulver- clear från Reprint
Enkel-die Qk, svarta fotohörn, 6 st bjällror

Vill du delta i min lilla blogcandy? Då gör du såhär;

I din blogg;
– skriv om min blogcandy
– lägg in en candybild (som du snattar från min blogg)
– länka till min blogg
I min blogg;
– lämna en kommentar i detta inlägg
– länka till din blogg så att jag kan kika in hos dig.
Även du som är ”blogg-lös” kan vara med, nämn bara att du inte har någon blogg i kommentaren du lämnar.

Fram till söndag 22/11 kl 23.59 pågår tävlingen och sedan får random.org avgöra vem som blir vinnare 🙂

Hoppas, hoppas, hoppas att detta funkar 🙂
En annan sak som funkar är min diet *hoppar av glädje* Jag har grämt mig och plågats av mitt breda arsle och oformliga midja.. och alla andra ”mjukdelar” som uppstår efter alltför goda ”stoppa- i- munnen- vanor” samt för lite motion. Nu har jag med hjälp av familjens kock- maken alltså”- påbörjat en LCHF-kur som ska övergå i mindre extrema GI-metoden så småningom och voila- 2,5 kilos barlast har avgått!! Jeansen sitter inte som ett andra skinn och magen hänger sig inte dubbelvikt över byxlinningen *s* Visst fattar även jag att det till största delen är vätska som åker först men språlla- motivationen ökar iaf 🙂 Nu är det bara att kämpa på för jag har 18 kilo till som måste avskedas innan jag är nöjd. Återkommer med uppdatering nån gång då och då….

Nu är jag lite småknäckt (snacka om vek va?! *S*) så jag ska ta en datapaus nu och lägga mig i strålvärmen från den omtalade kaminen! Kanske somnar jag en stund och drömmer ljuva drömmar eller så fortsätter jag i min framfart i ”sagan om isfolket” Just nu är jag på bok nr 21- bara 26 kvar *pustar*
Ha en bra torsdag!

25 tankar kring ”Blogcandy för att fira 10000 besök!

 1. Monika

  Jag blir nästan avis på din mysa läge du hade igår då jag tittade förbi..=/
  Önskade att vi kunde fixa våran i källaren,men T har aldrig tid…=(

  Vilka fina blogcandy du har…=)

  Kan väl vara den första då som länkar och ”tävlar”
  Men jag säger somm så att det gör inget om jag blir utan vinst,för min högsta vint är ju att du Är min Vän..och det slår allt i världen…
  Kram

  http://mokanolivet.blogspot.com/

  Svara
 2. Anonymous

  Utan blogg är jag superglad att jag ändå kan vara med!:) Fina priser är välkomna till mitt framtida pysselrum, hoppas ju på att få inreda ett i gästrummet snart…:)

  /Kathleen

  Svara
 3. sagapo

  Stort grattis till alla besökare och det är ju klart att man vill vara med på denna. Här är min adress, http://sagapo-scrapbooking.blogspot.com/ men jag antar att du redan har den.
  Krya på dig nu. Synd att du inte kunde vara med i tisdags, det var trevligt som vanligt.
  Försökt få in besökräknare på min scrappar sida men det går inte :-(. Har bara fått in på min andra sida, knepigt.
  Kram

  Svara
 4. Li@n

  Vilken kämpe du är WOW!! Du vet ett litet steg i taget är ju tydligen det som funkar, så heja på!!
  Hoppas du piggar på dig så mycket du bara kan, att va sjuker är ju ingen höjdare 🙁
  Vilken brakBLOGCANDY du har, jisses!! Men en liten lott tar jag gärna och länkar tillbaka till dig (ta en blogglott hos mig vettja).

  Nu ska jag mata vargarna, packa upp väskan från jobbet o stoppa ner nya grejer i den inför morgondagen.
  Kramelikram
  Lian

  Svara
 5. Tord

  Fin ide´. Avstår dock från att deltaga i tävlingen, finns sååååå många andra med fina bloggar värda ditt pris. Men länk på min sida har du redan ändå.

  Svara
 6. Anne

  Vilken kul grej! Och vilka fina priser!
  Dessutom så fick jag lov att lära mig att länka på olika sätt.Grejjt!

  Har du testat spikmatta mot värk? Jag har samma problem o ibland så funkar det kanonbra.
  Kram/Anne

  Svara
 7. Karro

  Självklart vill jag ta chansen att vinna din superfina bloggcandy.
  Länken hittar du i sidomenyn på min blogg. Adressen har du redan 🙂
  Kram

  Svara
 8. Anonymous

  Hej på dig!!
  Stort grattis till alla dina besökare!! Inte förvånad alls över besöksantalet!! Självklart vill jag va med i din blogcandy!!
  Du vet ju var min blogg ”bor” men här kommer den iallafall!!
  lenascrappar.blogspot.com

  Kram Lena

  Svara
 9. Petra

  Jag tar gärna en lott i ditt fina candy. Älskar de röda blommorna med prickar på, så läckra. Länkar i sidebaren i min blogg.

  Krya på dig!
  Kram
  Petra

  Svara
 10. Anonymous

  Grattis! Så roligt att så många besökt din blogg! Har ingen egen, men brukar istället se på andras… det är kul det med!

  Hälsningar,
  Anna W-R

  Svara
 11. annkan

  Stort Grattis till dina 10 000- snart 11 000- besök!

  Jag har nu bloggat om ditt godis och direktlänkar dit.

  Ha en fortsatt trevlig helg. 🙂

  Svara
 12. Jag själv :)

  KOPIERAR in detta mail som jag fått av Mathilde, dels för att allt ska gå rätt till och så att Mathilde får ”en lott” och dels för att ingen ska tro att det ligger fusk bakom 🙂 /VERA

  Hej!

  Hoppas du hinner se det här i tid! Vilket helt underbart blogcandy du har. Jag är gärna med och tar en lott, men lyckas inte kommentera på din blogg. Min dator verkar ha problem med att kommentera på den typen. Men jag vill ju hemskt gärna vara med i alla fall. Har länkat till dig i min sidebar.

  Mvh
  Mathilde
  vardagochtrams.blogspot.com

  Svara

Skriv gärna en kommentar