Trendbrytning pågår…

… med start idag! Nu ska jag skärpa till mig och försöka minska ner uppdateringstiden för blogginlägg- tänk, förut skrev jag åtminstone varannan dag… kanske lite väl ambitiöst… men man behöver kanske inte vänta en vecka?! Skulle jag dessutom ordbajsa i vanlig ordning så skulle jag inte ha många läsare kvar i slutet på novell-inläggen som riskerar att uppkomma vid så lång ”frånvaro” i bloggen. Och se- bara detta dryftande om tid för uppdatering tar flera rader i anspråk av bloggen! Jag är ju fantastisk *S*

För övrigt är jag en ”trött fantastisk”, jag har haft en riktig sömnvurpa inatt. Somnade gott kring 23-snåret med maken tryggt i min närhet…. och vaknar 01.30 och känner att ”nu har jag sovit klart, dax att stiga upp”. Pigg som en … jag vet inte vad… och inte kunde jag somna om heller. Det är sjukt jobbigt att ligga i sängen och försöka undvika att störa den gott sovande sängkompisen med så lite vrid, vänd och suck som möjligt. Till slut tog jag en bok som jag läste ut (är på nr 14 av 47 i ”sagan om isfolket”- så böcker har jag gott om) Släckte lampan och tusen tankar snurrade i skallen, allt från barnuppfostran, skolfotoblanketter som ska fyllas i, avbokning av besök på vårdcentralen, veckans planering med träningar, maträtter osv osv…. Inte bra att göra sånt nattetid! Somnade nån gång kring 5-tiden och även om jag fick sovmorgon idag så är kroppen mör….

Har hunnit med ett besök hos min gulliga arbetsterapeut idag, vi grejade med handledsskydd och hade ett själsligt skönt samtal. Det är alltid upplyftande att prata med någon som vet hur man känner och som förstår varför saker och ting är som dom är- och som inte är fördömande!

Barnen trampar ivrigt runt och undrar när deras pysselhörna är klar och snart är den klar!! Nu väntar vi bara på enfärgade cardstocks som kära Monkan har beställt åt oss och jag, eller rättare sagt vi, hoppas att dom kommer snart!
Sen ska vi faktiskt köpa en till hylla till rummet. Klämkäcka A och hennes kärlek har bestämt sig för att köpa av oss våra fina Malm-möbler som inte passar in- varken praktiskt eller utseendemässigt- sen dom blev förflyttade från sovrummet till barnens allrum.
Istället för flera och en stor, snygg Malm-väggspegel i samma mellanbruna som byråerna blir det en (bilder från ikea.se)
Passar kanon då kidsen har en uppsjö med böcker som just nu ligger undanstuvade i byrålådor.
Dessutom har min lillebror i Gbg fixat en skitsnygg vägglampa med både mys-ljus och läs- ljus och denna ska upp i läshörnan…. Bild kommer sen 🙂
Nu ska jag krypa in i min pysselhörna och göra klart min ”pennbok” medan lugnet råder i huset.

Ha det gott mina vänner och sköt om er!!

5 tankar kring ”Trendbrytning pågår…

 1. ettnyttliv

  jorå…din arbetsterapeut vet jag är toppen =)
  En kär kollega som är så rolig att jobba med. Saknar dem allihopa, här hemma =(
  Hoppas det känns bättre med stödet, jag använder dem flitigt oxå.
  Även om jag inte kommenterar jämt, så håller jag koll vad du pysslar med !!! =D
  / Anna

  Svara
 2. Tord

  Japp, håller med dig om att en skärpning vad det gäller att hålla bloggen uppdaterad. Ser med glädje fram emot en novell varje dag framöver. *Flinar brett och helt utan skamkänslor*

  Svara
 3. Malin

  Ojoj vad mycket jag hade att läsa ikapp=) Fast vad gör väl det när det är så trevlig läsning =D Jag är sååå glad att du beslutade dig för att fortsätta med bloggen!! *hurrahurraaaa*
  Dom där möblerna älskar jag (tror att det har med högaktningsväääärda efternamnet ”Malm” att göra heheee ;P Vi har faktiskt en stor byrå (7 lådor) i hallen och två st 3 lådors i sovrummet…ska framöver köpa Malmsängen oxå som min jäkla lillasyster köpte idag…Apungen! Och den där hyllan med en massa ”fack” i har vi, fast svart i vardagsrummet ;P

  Nä nu kallar Grannfejden snart! först ska Maxxon i badkaret om jag ska våga skicka honom på dagis imorrn ;P

  Kram!

  Svara
 4. sandra

  Hallojsan!

  Ja du …det här med glest mellan uppdateringarna känner jag igen=) Men hur ska man hinna med allt? Och så ska man ha lite roligt att uppdatera med också;P Hoppas allt är bra med er=9

  Kramelikram från Sandra

  Svara
 5. Anna

  Jag är så glad att en av oss orkar blogga!
  Gillar att du uppdaterar och ja, jag skall också skärpa mig…

  Skitabra blir det med expidithyllan, vi har ju den också, och den är så praktisk!!!

  En prommis eller simtur då du har tid?
  Dag som kväll, slå en pling…
  Ha det bra, så länge/ Kramiz

  Ps: jag har uppdaterat mig liiite nu!! DS

  Svara

Skriv gärna en kommentar