Hemavan….

…. here we come!! Regnet öser ner men vad gör väl det?! En bilresa i regn har jag ingenting emot. Enligt väderprognoserna ska det fortsätta regna hela veckan- i Hemavan! Det gör faktiskt inte heller nåt! Visserligen blir det inte så mkt uteaktiviteter i form av promenader och cykelutflykter med hyrda mountainbikes men å andra sidan blir det desto mer elda i brasan, läsa böcker, scrappa (jo, lite saker har jag allt tagit med mig *ler*) och spela sällskapsspel. En riktig mysvecka 🙂 Våran obligatoriska dagsresa över till Norge går oxå ypperligt bra att utföra i regn….

Det är tur vi har bra grannar och föräldrar som ska hålla uppsikt över vår egendom, dessutom ska stora sonen bo hemma- vilken dröm för en 16-åring *s* Han har dock fått ordentliga förhållningsregler och som sagt- det finns gott om vuxna som håller ett öga eller två på gård och barn 😉

Jooo, vi var till IKEA igår. Herra jommala så strängt! Jag tyckte vi gick, gick och gick…. och handlade gjorde vi oxå- med råge! Vi har en sjusitsig bil där dom två sätena allra längst bak fälls ner i golvet och mittenradssätena fälls fram så vi kan lasta en hel del…. Och detta vi gjorde! Jag skulle tro att vi åkte hemåt med en rejäl överlast, det var så fullt med saker att det knappt fanns plats för att släppa en fjärt i bilen! Flera expedit-hyllor och malm-byråer väger multum och det var bara botten av isberget (inte ett enda ljus slank med, duktigt va?! *flinar*)
Nu har barnen något att se fram emot, vi hinner såklart inte skruva ihop alla möbler innan dom kommer hem hit men under deras vecka här så kommer deras pysselhörna att bli klar… Bilder kommer sen 🙂

Här kommer bilder av kortet jag gjorde då min kusins man fyllde år. Han är värsta rockern som är med i ett band (om han inte slutat, är inte så uppdaterad men musikintresserad är han då så det räcker och blir över)
Har aldrig ritat en gitarr förr men den blev hyfsat bra om man inte studerar detaljerna *S* Antal strängar?!… hmmm… 😉

Jag har fått värsta dillet på att rita saker för hand… ingen aning hur det kan komma sig *kliar hårbotten* Har aldrig varit nån som älskat bildlektionerna i skolan! Jaja…när fan blir gammal blir han religiös- kanske ligger nåt i det *ler*

Framsida; (jo, det ÄR hÄnglars drakula- lite omgjord! Alfabet: Katie classic)

Detaljbild gitarren; (bakom 3D-kuddsmonterade gitarren döljer sig vitlöksklasen- skar upp handen så att gitarren ”hålls fast” ) 🙂

Detaljbild insida;

Så…nu hinner jag inte sitta här mer, nu är det avfärd som gäller *klappar händerna av glädje* Kaffetermosen är fylld, bilen är packad och Änglafröjd har öppnat (glömde jag säga att jag slinka in där och kika *ler*)
Angelicabra gjort min vän!!!

Alla mina vänner och läsare– ha det så bra, sköt om er och mys i höstrugget!!

4 tankar kring ”Hemavan….

 1. Angelica - Angel - Dolliver

  Hej sweetie!

  Och grattis till merarbetet på Smurfit! Snart kanske jag också kan bli din kollega.. *flinar* Ska kanske, kanske arbetsträna på kontoret här i Eslöv.. Inget bestämt än – men det hade varit skitkul om det går igenom!

  Och du? Tack för din lilla privata hälsning här! Jag fixade det!!! *stolt*

  Hoppas ni får en riktigt härlig (trots regn) mystripp och en massa scrappande gjort samt gos framför härliga brasor!

  Ha de bäst min vän!
  Kram / Angelica

  Svara

Skriv gärna en kommentar