Rutinerna…

… börjar smått falla på plats. Alla stiger upp i rätt tid, käkar frukost, borstar gaddar och tåtar och åker till skolan. Kvar hemma- åtminstone denna vecka- blir mamman och pappan i huset. Bara vi två, vilken lyx va?! 😉 Inte för att vi sitter ihopklistrade i soffan och delar saliv som tonåringar, näe vi har kommit ifrån det stadiet litegrann och blivit mer trygga och sansade i vår kärlek *ler*

Jag har gjort klart pensionskortet och Matte är ute och spikar. Arbetet med infarten fortskrider och igår började Matte och svågern Niklas med hmm… vad ska jag kalla det… soldäck… trallgolv… tjaaa, kärt barn har många namn. Detta ska iaf vara placerat på framsidan vid bron eller farstukvist som en del säger- utlovade bilder kommer så småningom 😉
Det fina med …. soldäcket kan vi kalla det- är att vi kan njuta av solens strålar och värme på förmiddagarna 🙂 Efter arbetat nattskift brukar jag ta världsbladet (Piteå-Tidningen) och sätta mig på bron och njuta av solen innan kudd-kramning men nu får jag en fin uteplats med stolar och bord!
Så här blev pensionskortet som Matte ska ta med sig ut på skiftesmiddag imorn-
Framsidan

Detaljbild (min egenhändigt ritade fabrik *S* blomman är från Papirloftet)

Insida (med skitskum färg, den blev autoredigerad och jag ids bara inte fixa!)

Fingret börjar bli bättre, gissar att medikamentet börjar ge verkan… tyvärr gör det verkan även på magen, det är inte läge att chansa och släppa en fis hur som helst *suck* Lite hälsofil kanske gör lite bot och bättring på bacillusk-balansen. Och jag som mest troligt ska skjutsa till fotbollsmatch i Arvidsjaur idag, undra hur det ska gå?! 13 mil enkel väg med penicillinmage är inte att rekommendera…..

Nåväl, nu ska jag snickra ihop en jobbansökan, SunPine söker operatörer till sin nya anläggning på Haraholmen och söka måste man ju även om det finns gott hopp om att komma tillbaka till Smurfit.

I´ll be back 😉

5 tankar kring ”Rutinerna…

 1. Erica

  Vad kul med en ny uteplats! Det gäller ju att ta tillvara på solstrålarna nu på på hösten, ladda batterierna för en låååång vinter.
  Lycka till med jobbansökan! Det kan vara lite knepigt att få till det!
  På mitt jobb så ska vi gå igenom 80 ansökningar vi har ute ett vik. Men jag slipper den först gallringen. I sept. så blir jag arbetsplatsombud för lärarförbundet…. för att läsa ca. 30-50 ansöknigar ( det brukar bli ett bortfall efter som inte alla som söker har utbildning osv.) Tar jus ganska långtid. Men det brukar oxå vara kul… man ser många mardrömms ansökningar så att säga:) Men denna gång så slipper jag hela biten så att säga! Men som jag kommer ihåg det så var du ganska bra på det svenska språket i skolan:) så din ansökan blir nog ingen mardrömmmmmm!
  //Erica

  Svara
 2. Mia

  Hallåj!!!! Gud vad fint kort du gjort, eller alla är fina snarare… Vad duktig du är 🙂
  Tack för senast… vi hade tänkt komma ut och hälsa på i stugan men det var så körigt här hemma. Vi ska göra ett nytt försök snart… Vore skoj och ha över er på middag också någon gång 🙂 Hoppas ni har det bra. Ser att du är lite krasslig nu… Hoppas du snart blir frisk!! Kram /Mia

  Svara
 3. Anonymous

  hej bruttan!Alltså vilka fina kort.det är ju synd att man är helt okonstnärlig annars kunde vi scrappat ihop. puss å kram Helene

  Svara
 4. Anna S

  Hej Vera!
  Nu har jag läst i kapp mig så att jag är lite uppdaterad om vad som händer i ditt liv *s*

  Att du skulle bli en sådan hejjare på scrap borde jag ha förstått, superfina är de allesammans!
  Jag kontaktar dig när jag behöver ett, har själv inga anlag som du vet!

  Kommer förbi på kaffe någon dag, kanske nästa vecka? Jag har inge jobb som jag vet och du var väl också hemma?

  Lycka till med jobbansökan och sköt om dig (å lilla fingret)!!!

  Svara
 5. Angelica - Angel - Dolliver

  *Störtgaravar*

  Alltså, man kan inte skriva ”fis” i ett inlägg utan att jag sitter här, i min ensamhet, och börjar frusta av värsta skrattattacken…
  Nä – det finns ingen ”lägsta-nivå” på min kiss- & bajshumor!
  Och jag har exakt samma problem med den härliga kosten jag står på nu… Not funny – bara när man läser om andra.. *flinar*

  Visst är det kusligt med svinkoppor? Sonen hade det när han var liten – och jag brukade benämna det med det latinska namnet (som jag inte kommer på nu..) – för det lät iaf mycket ”bättre”. Svinkoppor, svininfluensan – vad blir nästa steg i att förnedra oss i våra sjukdomsord??? *ler*

  Jättetjusigt kort – älskar den gamle gubben, han är bara så läcker!

  Jahapp, skönt att du ser positivt på arbetarframtiden – och att du inte har nått emot lite ledighet. Det är ju inte helt fel, bara det inte blir ofrivilligt för länge.

  Hoppas allt är bra med dig och att svinet på fingret försvinner snart! *flinar*
  Ha de bäst snäckan!
  Kram / Angelica

  Svara

Skriv gärna en kommentar