Grattis Pörni…

… på 26-årsdagen!! (eller var det 36?!?!) Skit samma, åldern är ju bara en siffra och man är inte äldre än man gör sig- så det så *s*

Jag och Mia har varit på stan och lunchat med vår jubilar och det var både gott och trevligt. Efter stadsturen tog jag bilen ut till Monkan och där satte vi oss ute vid deras söderhavspool och hinkade i oss isvatten… Två strandade… hmm.. det är fult att ljuga va?! Kan ju inte säga att vi såg ut som två läckerbitar med bikinimodell-kroppar men…. vi är ju inte heller som strandade vitvalar… men flerbarnsmammor är vi båda två och det har satt sina spår (att vi dessutom är gottegrisar gör ju inte saken bättre *host*) Men det var iaf varmt och skönt och förhoppningsvis har jag fått liiite mer färg på skinnet inför morgondagens bröllop. Jag är redan spänd inför ceremonin och jag vet hur jag funkar- redan vid inmarschen rinner tårarna i strida strömmar nerför kinderna så någon översminkning är det inte tal om på dop, bröllop eller begravning för min del.

Ikväll åker vi på ”semester” i två veckor så jag kommer inte att vara datoraktiv förrän vid skolstarten. Vi har nämligen hyrt en av stugorna på Klubben, beläget vid havsbadet, i två veckor så vi ska vara där och mysa. Smurfit, som vi jobbar för, har bl.a sex st stugor på Klubben och i fjol hyrde vi där en vecka då vi hade barnen men ack ack… i slutet av veckan höll vi formligen på att slå ihjäl varann, både vuxna och barn…. Redan då sa vi att ”nästa år ska vi ha en vecka MED barn och efter det en vecka UTAN barn” (lite vuxensemester är inte helt fel) och så blir det. Dessutom får vi sällskap av några kompis-par sista helgen så det blir trevligt.

Solen gassar och jag hoppas att vädret håller i sig. På söndag kommer kottarna ut och förhoppningsvis kan vi ta ett kvällsdopp nere på stranden. Våra 9-åringar ska sova i tält nån natt, vi tar det med som ett extra utrymme om någon behöver gå undan och få vara ifred (av barnen alltså, vi vuxna får snällt stänga in oss på dass om vi behöver egentid *asg*)

Jobbet har jag inte hört ngt om än, är anställd till 16:e och än har dom inte kunnat säga om jag får förlängt eller om jag får gå hem- pinsamt dåligt av ett så stort företag!!! Det kommer att finnas rätt många nya jobb i branschen så jag är inte orolig, men som sagt- ett besked är väl det minsta man kan kräva!! Nåja, jag mår bra mitt i min tvåveckorsledighet så jag ska inte klaga mer.

Två alster är skapade och dom visar jag upp vid tillfälle- just nu passar det sig inte 😉 Men en bild kan jag ändå bjussa på, diggar cecilia torudd stenhårt och just denna bild har jag haft liggande länge.Nu ska jag slänga in den här- till den det berör 🙂

Ha det så gott, njut av den kommande helgen och ta hand om er!!

C U *vinkar och tar på mig foppisarna och går*

5 tankar kring ”Grattis Pörni…

 1. Anonymous

  Tack för en härligt god lunch i trevligt sällskap. Hoppas att det underbara supervädret håller i sig på er semester. Jag tog åt mig föresten! Kram Mia

  Svara
 2. Monika

  Haha…Jag håller fullständigt med dej,,,,(Kan ju inte säga att vi såg ut som två läckerbitar med bikinimodell-kroppar men…. vi är ju inte heller som strandade vitvalar… )Men vi har iallafall en himla tur,vi har iallafall lyckas fånga Piteås goaste ”fiskar” på kroken och dom älskar oss för de vi är…

  Kramiz

  Svara
 3. Angelica - Angel - Dolliver

  Joho, jag är övertygad om att ni såg ut som två läckra vita valar med bikini… Eller, nä! F’låt! Två läckra bikinis med valar på! Näää, fel igen! 😉

  Antagligen såg ni ut som två helt vanliga, vackra flerbarnsmorsor! För det finns väl inget vackrare än en äkta kropp som burit på så mycket liv! (Jädrar vad vacker min kropp måste va!) *fniss*

  Hoppas bröllopet gick bra, det där med att grina redan innan ceremonin börjat är jag expert på. Bara jag ser kyrkan och vetskapen om vad som snart skall ske – kan få mig att gråta floder… Av lycka såklart, för det är ju sååå fiiiint!

  Härligt med semester! Och smart att ha semester efter semestern – det hade nog de flesta familjer behövt!

  Dåligt med företaget, att inte kunna ge besked – vi har precis samma här nere. Ja, min man är ju kvar och ska inte gå, men där är ju flertalet i hans grupp som inte vet om de ska jobba nästa vecka eller ej… Fy fabian att inte kunna få besked alltså! Jag håller iaf tummar & tår att det går din väg!

  Ha de nu så skönt snäckan, väntar på redogörelsen om din semester och jag nästan kräver att den ska ha varit bättre än vår – men lika rolig! 😉

  Ha de bäst!
  Kram / Angelica

  Svara
 4. Anonymous

  haha, hon på bilden är jag, har börjat feströka, röka på jobbet, röka i båten,,,,, och pillan är stensur, till malin vågar jag då inte säga nåt så hon får ett bra motargument till sin egen rökning, puss, j

  Svara

Skriv gärna en kommentar