Happy midsummer!!

Hoppas ni alla får en underbar dag oavsett vad ni har för planer! Hos oss blir det i princip en repris från examen, vi ska vara hos oss- 8 barn och 6 vuxna som grillar, spelar kubb, dödar mygg och spelar sällskapsspel. Det blir långbord på altanen och på menyn återfinns välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt samt snacks till kvällen.. Återkommer med rapportering och smak-betyg efter midsommar.

Här kommer mitt premiäralster tillverkat med BIA:n. Det blev en kompisbok och därför maskade jag ihop ett gäng ”hÄnglar” så att man verkligen ser att det är en kompisbok 🙂 Boken är fylld med tomma, vita blad och där kan man sätta in kort på vännerna samt skriva om dom (om inte kompisarna själva får skriva en hälsning i boken) Vad det blir för användningssätt får vi se med tiden, det är inte upp till mig att bestämma det 🙂

Framsida

Baksida

Sedan har jag fått en egenhändigt tillverkad award av Angel/Dolliver och det var en fin och passande award! Tack bruttan!!!! 🙂

Nu ska jag dona och feja lite innan vårt kärlekspar kommer (jösses vad det är löv in di äääär) *skrattar* Dom kommer tidigare än vårt andra radarpar Nicke och Mia så vi tjuvstartar nog med kransbindning… kanske… 🙂
Ha en underbar dag och njut av årets längsta dag, efter helgen vänder det mot mörkare tider (tror jag) 😉

5 tankar kring ”Happy midsummer!!

 1. Anonymous

  Gomorgon!
  Tack för en supertrevlig kväll igår(som alltid). Hade allt som en midsommar skall ha god mat, dryck och efterrätt och lite spel(som ju vi mammor blev totalt utklassade i av baren). Nicke cyklade iväg där vid 5-tiden, kan bara tänka mig så trött han var. Tobbe vaknade 8.30 så det var ju ändå tur att kvällen blev så där lagomt sen. Jag och barnen kikar förbi er lite senare idag om ni är hemma.
  Kram Mia

  Svara
 2. Pernilla

  Hejsvejs =)

  Hörde Ni hade en trevlig midsommar! Kärleken strålade där vad jag hörde hihi!
  Vi hade oxå en toppenhelg, rena semestern! Och nu väntar det stora äventyret ner till Skåneland.. Har nedräkning till semestern.. Sista dagen på Torsdag 😀

  Hälsa familjen och KRAM till er alla!

  Svara
 3. Angelica - Angel - Dolliver

  Låter som om det lev en riktigt trevlig midsommar – med allt som tillhör! Kul med lite ”löööv in de äär”!
  Vi hade också trevligt, med god vänner, smakrik mat och rikligt med alkohol… Nåja, den sista grejjen där hoppar jag nog över nästa gång… Det är liksom typ först idag som jag börjar närma mig en återställning.. Haha!

  Snygg bok! Kul att kunna göra egna böcker!

  Ha de så gott snäckan!
  Kram / Angelica

  Svara

Skriv gärna en kommentar