Bra ursäkter…

… för att slippa städa finns alltid 🙂 Har knåpat ihop en presentpåse till våra bekantas tjej som fyllt år och haft kalas men ingen av våra kottar kunde vara med. En present måste man ju självklart ge ändå, speciellt då det är ”inom närmaste kretsen” och dit räknas denna familj (men det vet du nog redan Mia *flinar*) Mamman i familjen- Mia- är en flitig gäst på min sida så det blir en tjuvkik på dotterns present men det gör inget, huvudsaken är att den” Hello-Kitty”-älskande tjejen själv inte får syn på den i förväg 😉

NU gör jag ett seriöst försök till datorförbud (måste ju göra NÅN nytta idag- kanske gå ut efter posten?! )

5 tankar kring ”Bra ursäkter…

 1. Anonymous

  Men så sött! Vet då någon som kommer att bli både glad och överraskad! Som vanligt gör du jättefina saker. Ta det lugnt och ha en bra dag på jobbet.
  Kram Mia

  Svara
 2. Pernilla

  Shiiiit, mååånga inlägg helt plötsligt, hinner inte med här 😉 Går det bra med städningen? Sånt där nödvändigt ont.. uja.. Men det går säkert bra det med 🙂

  Sköt om dig gumms!

  Kraaam

  Svara
 3. Angelica - Angel - Dolliver

  Shiet vad du drar iväg med inläggen bruden! Nu får du la lugna ner dig! *skrattar* Nä, litt aös – det gillar vi!

  Så gullig Kitty-present! Tjejen kommer säkert bli hur glad som helst tror jag!

  Tackar för utmaningen – ska ta tag i den senare idag! *ler* Du vet, det är så fullt upp hela tiden, jag får awarder, utmaningar och sen hinner jag inte med min dagliga bloggtur och det är massa möten, massa tankar och jag blir lite knäpp mellanåt förstår du… *fniss*

  Ja, jag vet att skrivandet är helande – försöker att tänka så också och det är då det blir så brutalt ärligt i mina texter.. Jag har svårt att korta ner (överhuvudtaget som du säkert märkt…) och inte beröra vissa grejer, för mig är ju allt en helhet och därför svammlar jag på i inlägg efter inlägg..
  Och just därför blir jag så glad för dina ord!

  Och vet du? Vi får kanske hem Kiara redan imorgonkväll!! Snacka om att vi förbereder här hemma nu och vi kan knappt fatta det!

  Ha de bäst snäckan!
  Kraaaaam / Angelica

  Svara
 4. Li@n

  Visst är det ju himla smidigt att göra små presentpåsar o fylla med lite smått å gott som ungarna gillar.

  Näe städa det skiter jag högaktningsfullt i – just nu iallafall :/ å visst katten borde jag städa men jag har tillfälligt lagt det på hyllan (snarare under soffan-där flockas dammråttorna stora som feta taxar färdiga att hugga en i fötterna om man nu skulle våga sticka ner tårna). Nä serru nu kör jag snabbvarianten när jag städar-öppnar framdörren och sedan bakdörren, då blir det ett sjuattans tvärdrag o har man tur så far en å annan fet råtta med i svepet. Himla enkelt å praktiskt. När så store sonen snart konfirmeras så får jag väl ta ett tokröj. Allra bäst städar jag när jag är riktigt tvärarg, fast jag har inte haft nån särskild anledning att bli förbannad på ett bra tag, så det är väl därför de feta taxråttorna fått växa ifred under soffan. Gubben föreslår ibland att vi skulle be nåt bolag komma i städa men näe aldrig, då vore jag ju tvungen att städa som en idiot själv först innan jag kunde släppa in dem. Inte 17 vill jag att nån annan skulle röja i min röra. Inte för att vi har det superstökigt men iallafall.

  Gubben min är ju ofta ute i slott å kojor och kröker rör, pillrar i avlopp o annat mojsigt, så när jag får spelet för att jag tycker att det ser för bedrövligt ut i här hemma så tröstar han med att säga att vettu gumman idag var jag där o där och i det huset var det så skitigt att de de förbaske mig skulle kunna odla potatis på vardagsrumsgolvet :{ Nu ska jag sluta dravla en massa strunt o gå å mata Herman.

  Må så godis
  kramelikram
  Lianlej

  Svara

Skriv gärna en kommentar