Hej go vänner…

..här har ni en nöjd men trött tjej. Vilken underbar dag jag hade i fredags, blev uppvaktad som en kunglighet!! Det var många som gick in och ut genom vår ytterdörr och jag bara njöt! Kaffeperken fick jobba för högtryck och bullfatet fyllas på men oj vad jag kände mig lycklig! Tänk dom som inte har vänner och släkt som kan eller vill uppvakta en!! En kram åt alla olyckligt lottade (det kan ju iofs vara självvalt och då är man kanske inte olyckligt lottad… vad vet jag?!) Jag fick många fina saker och pengar (välbehövligt just nu!) så jag satt med ett leende på läpparna 🙂

Passade även på att uppvakta min pappa som fyllde år 1 maj och detta kort fick han

Så här såg det ut på bordet innan läggdax, vad säger ni- som en jämnårigsjubilar va?! :))


Lite lek med kameran, provade makrofunktionen- vilka mysiga närbilder man kan få till 🙂
Vi hade lite familjedag igår fast på olika håll 🙂 Maken åkte med de tre mindre barnen och min kusins medlånade son till Nimbys på havsbadet för några timmars lek och stoj medan jag och dotra åkte till stan och shoppade lite kläder, mat och avslutningsvis mjukglass- premiär för i år. Det var rejält med folk i Gallerian. EMD hade haft uppträdande där innan vi kom men dom satt kvar och kramades/ signerade skivor och OJ vilken kö med folk!! Skönt att jag slapp stå där med något barn!
Well well… Idag är det premiär för barndelning, det känns konstigt. Halva gänget åker till sitt andra hem som brukligt är på söndagar medan andra halvan stannar kvar en vecka till. Vi får se hur detta går.
Idag har vår scrapförening ordnat en föreläsning som vi ska på, det ska bli väldigt kul och intressant!! 🙂 Återkommer med rapportering.
Nu är det bäst att köra på perken så kaffetarmen får sin första dos för dagen 🙂
Sköt om er alla stora och små och mittemellan!

3 tankar kring ”Hej go vänner…

 1. Anna S

  Hej Vera!

  Grattis i efterskott! Kul att du har haft ett bra dag också!

  Tack för fin kommentar i min blogg. Jag får fundera på det där med ”webbkurs” 😉

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Anna

  Svara
 2. Angelica - Angel - Dolliver

  Tjenamoss!

  Vilken tur att du fick en så bra fredag, trots din dåliga start med att släcka ner hela fabriken… *fniss* Varför gjorde du så Vera???

  Och vänner kan jag verkligen tänka mig att du har fullt av – med den postiva och skojfriska attityden så skulle det ju vara märkligt om du var utan dem!

  Snygga kort, kul med makro och läckert blir det ju!
  Mysigt också med en dag på stan med dottern, härligt med shopping på tu man hand med bara ett av barnen – det behövs verkligen ibland!

  Är det första gången ni ska testa på att dela barnen nu då? Hoppas iaf att det blir lyckat för alla och envar, det kan inte vara lätt att pussla ihop allas olika viljor av stål va? *ler*

  Jag är sååååå tacksam för att jag bor med barnens pappa och att jag har samma till dem alla – så skönt att slippa allt med varannan-vecka, helgbarn, styvmammor/pappor som riskerar att vara bråkiga, etc, etc. Menar alltså absolut inte att det är fel – däremot har jag full förståelse för att det ibland tenderar bli en aningens för mycket, eller?

  Vad lustigt att ni jobbar på Smurfit också – världen är bra liten! Och nä – vad man gör där kan jag bara väldigt, väldigt kortfattat… Man gör helt enkelt wellpapplådor, punkt slut… *haha* Vet dock att mannen jobbar på kapsellimmaren (om det nu heter så??) där de har den jobbigaste varianten av lådorna… Jaja, superbra är det då han kommer hem med små lustiga lådor i allehanda varianter, perfekta att altra till något skoj!

  Nähäpp, dags för den dagliga bloggrundan med tillhörande kaffekoppar!

  Ha de bäst!
  Kraaaam / Angelica

  Svara
 3. Li@n

  Men vilket häftigt kort!!! Gillar gubbstämpeln skarpt, finns ju motsvarande kärringstämpel o minns jag rätt som den såg ut så är det ungefär så jag känner mig just nu 😉 som en pigg 98-åring på ett ungefär.

  Må så bäst kram kram
  Lian

  Svara

Skriv gärna en kommentar