Bebis i magen….

… och för er som just satte kaffet i vrångstrupen kan jag upplysa- det är inte JAG som har det *S* (Magen är bara rund och mjuk pga allt onyttigt som på ngt konstigt sätt hamnar där)
Däremot har vi hälsat på en arbetskamrat åt oss och hennes sambo och dom ska ha en bebba till hösten. Hade såklart donat ihop ett kort åt dom blivande föräldrarna och eftersom maginnehållet är av- för oss- okänt kön så blev det ett rosa/blått kort. Insidan med en fin vers får förbli hemlig för allmänheten 🙂

Jag nyttjar sjuka kassan från igår. Magen krånglar, kroppen värker och till råga på allt så kliar ögonen och näsan droppar konstant!! Sitter och snörvlar som värsta snorungen och näsan börjar få en aning julförknippad färg. Och då har inte pollensäsongen kommit igång på allvar här uppe!! Mkt skit följer med med luften från mellansverige då vindarna friskar i men jag tror att största boven för mig just nu är allt snömögel som ligger som ett spunnet grått, lurvigt täcke på marken *nyser*

Ska iaf försöka mig på att jobba imorn, annars missar jag ju majbrasan och kanalsimmet. Jag är uppfostrad så att när man är hemma från skola eller jobb pga sjukdom så håller man sig hemma hela den dagen, man är INTE ute och ränner och rantar- det har min lilla mamma lärt mig. Nu är det våra små barn som indoktrineras i den läran!!

Har fått en award av min goa vän Pernilla (tack gumsan!!) och den sänder jag vidare till;

Angel-Dolliver; den blivande vovvemamman som fyller sitt stora, varma hjärta med ytterligare en individ… det räcker inte bara med fem barn och make- en hundvalp får oxå plats 🙂 Du är duktig både med scrap- och sociala biten!

Monkan; med sin skadade hand är hon handikappad och kan inte scrappa och detta är tjejen som shoppar och väntar på scrappaket varje vecka. Snart får du prova sakerna min vän 🙂

Lisa; för att hon kämpar på i motgång efter motgång utan att låta sig knäckas! Du är duktig och stark smul!

Lena; SÅ duktig scrappare som ger så mkt inspiration och ideér att jag bara bubblar av skaparlust! Tack för att du ”delar med dig”

Nu ska jag gå och snyta mig- IGEN- och sen ska jag vila min arma kropp i min renbäddade säng- i mitt nystädade sovrum 🙂
Ska hylla några jubilarer den kommande helgen så jag har lite kvar att fixa innan kalasen men det får bli efter min vilstund!

Sköt om er mina vänner där ute i landet!!

6 tankar kring ”Bebis i magen….

 1. Angelica - Angel - Dolliver

  Kommer bara inom en snabb sväng (ja – jag trodde det var du som hade bebis i magen *hostar upp kaffet ur vrångstrupen*!) och ska bara meddela att jag blev superglad då jag såg en award till moi! Thank u, thank u och thank u!
  Och du – du får också ha en liten plats i mitt hjärta, jag har plats till många vettu! *ler*

  Kikar in senare och skriver väl mer då!
  Kramkram / Angelica

  Svara
 2. Monika

  ja vad skall man säga.Du är en go vän och mången tack.
  Själv sitter jag här med svullna händer,knogarna på min hö,hand ser förbedrövlig ut,missfärgad ochså.En har glömt att hålla handen högt.
  Som en kompis sa på ICA idag,det ser ut som om du är på skolan och vill säga något till fröken…Ja så kan man ju se det..Hahah,,så diskret drog jag ner min hand och skrattade gott.
  Vi kanske ses på Kanalsimmer i morgon,om jag atr mej dit,cykla kan jag inte,för då blir det kanalbad för mej ochså,gå kan jag inte heller.Då sätter vårken i höften in..Så vi får se hur det blir i morgon…

  Många kramar…och tack igen

  Svara
 3. Pernilla

  Tjooo gumms 🙂

  Jag var nästan på väg att ringa då jag såg rubriken *skrattar* Hoppas du mår bättre idag nu!
  Vad händer för er ikväll nu då det e valborgs? Vi är ju hos syrran i vanlig ordning, men det är ju hockey mitt i allt oxå å det får man ju inte missa 🙂

  Hälsa familjen!!

  Puss & Kram

  Svara
 4. Li@n

  Men örk, snömögel låter ruggigt :/ pustar lite uppåt så du får lite klar Smålandsluft. Ta sig i brasan ska man nog inte göra offentligt, den andra brasan kunde man ju hoppas ta sig men se det sk*t sig. Du ser vi är ena torrisar här nere i södern så elda blev det rakt inte tal om. Så vi eldade upp oss lite med skojiga sånger, god mat å tjohej ute på vår altan (Nu pausar jag lite o glor runt o säger GLAD VALBORG till lite skojigt folk)
  Näe det här med bullar i ugnen var ju ett tag sen, vi firar den äldste bullens 15-årsdag idag (fastän han fyller på lördag) vi delar upp det lite o kör några dagar på raken. Ser att vi fostrar våra bullar på samma sätt..kan man inte gå till skolan/jobbet så kan man inte vara ute å busa heller! Förhoppningsvis är du piggelin nog å få busa så här på Valborg. Kanalsim låter ju lagom busigt o hiskeligt kallt brrr.

  Må så godis så ska jag gå ut å se till att vår altan inte rasar ihop.
  Klem klem
  Lianlej

  Svara

Skriv gärna en kommentar