Min första award!!!

Jag har sett att det delas ut fina awards på bloggsidorna och ta mig tusan- Angel den söta har gett mig premiärawarden 🙂 Nu vet jag inte riktigt hur man gör då man skickar den vidare så jag tar det i en liten skala…

Jag vill ge den vidare till;
Virrp(anna)s värld – för att du har en så skön stil då du skriver och för att du gör mig nyfiken och får mig att vilja läsa nästa inlägg i din blogg
Livet på en pinne– för att vi nyss ”hittat” varann och har mer gemensamt än vi först trodde. Snart blir det scrap-mara på Folkan 🙂
Lisa– för att du finns, för att du kan…. för att du är min vän i vått och torrt!
Anderspernilla– för att ni finns där även om ni inte alltid syns- mer än bloggledes 🙂 I love you both!!
Systeryster– för att du är världens sötaste och duktigaste lillasyster- kort och gott!!
Så… nu hoppas jag att alla ni hämtar er award och skickar den vidare till dom som ni tycker förtjänar den!!
Idag har vi varit på familjetur till Storklinta och hälsat på våra vänner Robban och Millan med barn. Satan i gatan vad mysigt dom hade det, både i husvagnen och i förgården *avis så jag blir grön i fejan* Vill oxå ha!! Kanske vår tur kommer så småningom. Vi har fikat, stekt palt på muurikka, åkt diverse fartvidunder i backen (läs; bob, madrass, pulka *flinar*) och sedan har barnen tolkat med bobbar bakom skotern, gissa om det var uppskattat!
Millan bjöd på några sheridans *slurp* och minttu så mamma i familjen mådde rätt skönt vid hemfärd 🙂 Eventuellt ska jag och Matte upp dit nästa helg oxå men då utan barn för vi är lediga och partysugna men vi får se- än så länge är det löst prat.
Här kommer mitt sist tillverkade alster, en ljuspåse som Anette och Jocke fick då vi var bjudna på- ljuvligt gott- italiensk buffé i lördags. Det smakade underbart gott och sällskapet var toppen 🙂

Nu ska vi äta sen middag jag och kärleken så jag har inte tid att sitta här mer. Hoppas ni har det bra- var ni än är!

7 tankar kring ”Min första award!!!

 1. Pernilla

  Åååh.. TAAACK! Denna award var oxå våran första 🙂 Nu ska jag fixa mig iordning för jobbet! Ha en toppendag gumms! Å tack än en gång 🙂

  Puss & Kram

  Svara
 2. Li@n

  Himla trevligt du har det härinne!! Skojigt att du tittade in till mig men än mer trevligt att se att jag inte är ensam om att ha pippi på påsar, ljus eller godis i är ju sak samma 😉

  Awarder kommer driva in här framöver det är jag säker på, men den första är ju den som känns mest speciell så GRATTIS till den!

  Hörru ha´re bäst…nu ska jag fortsätta o kika runt här inne i ditt trevliga krypin. På återseende säger jag tills härnäst.

  Kr@m Lian

  Svara
 3. Monika

  Tack så mkt för min första Award,skulle gärna ge dej tusen såna ,(för du är så kretaiv i ditt skapande)men jag har ingen ide hur man fixar det.
  Tusen kramar Monika

  Svara
 4. Angel

  Visst är det kul med awarder, fick också min första för bara ett par dagar sen, den ligger lite varmt om hjärtat *ler*!

  Låter som om ni hade en riktigt nice helg! Kan bara inte fatta att du skriver om pulka/bob och skotrar – här är ju liksom värsta våren, alla går utan jackor och man svettas ihjäl vissa stunder… Visst att vi bor i ett avlångt land – men herregud vilka skillnader *virrar på huvudet*

  Och du – det där med skuggbilden har jag härmat från någon annan (fast dom var ju förstås ”bara” fyra i familjen..), så du är välkommen att härma vidare! Visst blir det häftigt med skuggeffekten? Har velat göra en sådan bild länge, men inte hittat tid och plats. Förräns påskmiddagen hos svärmor – där blev det en alldeles förträfflig bild på altangolvet! =)

  Idag går jag fortfarande runt med ett fånleende på läpparna. Jag försöker att njuta av dagen och faktumet. Vet att det snart kommer komma fler saker som kommer oroa mig, men inte idag. Inte nu. =)

  Ska strax iväg och handla blommor med mannen idag och till slaktaren för att handla kött. Vi ska försöka hamstra och samtidigt spara undan en budget till en eventuell nästa peiod. Nu vet vi iaf hur det känns och att vi faktiskt klarar det (med lite ”jävlar anamma”)!

  Nä, dags för en kopp kaffe innan vi drar ut på vägaran!

  Ha de bäst!
  Kramar i mängder
  / Angelica

  Svara
 5. Lena

  Hej hej..
  De fräcka hönorna på min blogg kommer från Penny Black. Hur coola som helst!!
  Vilka tjusiga påskalster du har knåpat ihop!!
  Kram Lena

  Svara
 6. Sara Yilmaz

  hejsan,vad kul att du kikade in.Absolut,ta kaffemaskinen du =)) roligt att du lämnade kommentar oxå så jag kunde hitta tillbaka…hmm,kommer du från boden trakten?? jag är skriven i boden nu,är egentligen från östersund men mina föräldrar har flyttat tillbaka till där de kommer ifrån så i somras då jag var i svea och födde Deniz föddes han i överluleå. Min farmor lagade alltid Palt då jag var liten (gör det fortfarande) och jag hatar det fortfarande!!! =) ja visst är det olika,men det är skönt att leva här på varmare breddgrader.Ha en fortsatt trevlig kväll,jag ska ge mig iväg på tjejmiddag.

  Svara

Skriv gärna en kommentar