Kronvärk

Vilken tur att jag ska på en ordentlig läkarundersökning till veckan, börjar bli rätt orolig för min skallebang som är i princip varje dag. Igår var det på gränsen till migrän men en underbar- fullkomligt asexuell- muskelmassage av min tålmodiga make och en överdosering av tabletter gjorde att jag masade mig iväg för veckans sista jobbnatt och faktiskt så gav värken med sig efter några timmar. Men varför ska det spränga så i kronan?! För att se det från den ljusa sidan så kan det knappast värka i tomrum och med så mkt huvudvärk som jag har så måste jag vara knökfull av kunskap, vishet och tankar 🙂

Tyvärr missade jag premiärträffen för scrap-föreningen och såg att jag jobbar em nästa gång det är träff *surar* Jag vill så gärna åka dit och träffa andra ”scrapoholics” och få inspiration och kunskap av andra, mer erfarna scrappare… Men tåget har många stationer, får hoppa på senare då det passar bättre 🙂

Vi har huset fullt med ungar idag, vi plockade hem några extrabarn från skolan, hoppas att inte föräldrarna undrar var deras telningar tagit vägen!! Haha, skojas bara, vi är så hårda att kompisumgänge ska bestämmas dagen innan så alla berörda vårdnadshavare är införstådda med var deras barn käkar middag idag. Jag gillar inte när man kört enkomt till skolan för att hämta barn (och du vet ju hur vi flänger och far i kommunen för att hämta skolbarnen) och så kommer dom och vill följa hem med någon kompis. Bah, har jag kört bara för att hämta dom så är jag så hård att jag tar dom med mig hem och så får dom telefonledes göra upp planer för morgondagen….
Hårda mamman har talat 😉

Vi ska mysa framför tv:n ikväll, Mattias har tjatat lång tid nu att vi ska orka se nån film tillsammans och ikväll passar perfa. En liten öl eller två, nersjunken i soffan med pösknän på mjukisbrallorna, sittandes bredvid livskamraten i skenet av levande ljus och tv:ns sken- kan det bli bättre?!

Behöver nog det för att ladda batterierna, vi ska sköta mina små syskonbusar imorn och det ska bli så kul! Dom är så underbart söta, charmiga- och viljestarka 😉 Lillasyster ska på tjejfest och det kan hon behöva! Hon är så ruskigt duktig! 22 år, nytagit körkort, uppfostrar två kottar på 2½ och drygt 1 år (hennes kockande sambo jobbar och jobbar och jobbar så han är duktig på annat sätt) och nu har hon börjat på ett nytt jobb. Värd att beundras och värd en ”bar-huve-afton” med tjejerna!

Nu kom min man hem med nyinköpta snickarbyxor (han bygger här hemma så det durrar, dånar och dammar) och wow! What an ass…. nu blir han säkert både förnärmad och generad då han läser detta men det skiter jag i, det är min blogg 🙂 Är ingen rumpspanare men hans bak gör att jag likt ett tändstift slår gnistor- om nu tändstift funkar så, vad vet jag *S*

Ses och hörs senare!

4 tankar kring ”Kronvärk

 1. Anders

  Det var tråkigt du har sån huvudvärk ju..går säkert över, bara luften blir lite torrare igen 😉 Tycker ni ska ha en myskväll ni två..e rätt skönt o slappa så i soffan 🙂

  Kram/ Anders

  Svara
 2. Catta

  Hej! Kul att du lämnat ett avtryck i min blogg, jag har själv nyss upptäckt din! =) Det är så roligt med andra som har samma intresse som en själv! Kram Catta

  Svara
 3. Anna

  Snickarbyxor brukar ju inte vara helt fel *ler*
  Hoppas din huvudvärk ger med sig. Själv är jag ju lite av den hypokondriska typen och tror att jag drabbats av allehanda sjukdomar så fort det gör ont eller så..
  Det blev ju som sagt ingen utekväll för mig men när Daniel kom hem från spelningen så kändes det som att det kanske var lika bra. Hade tydligen varit knök med folk. Men du har så rätt, till sommaren blir det säkert fler tillfällen och det är ju så mycket roligare då också!
  Ha d! Kram

  Svara

Skriv gärna en kommentar